Yle: Sarjahukuttajan maapaikat myydään pakkohuutokaupassa

Julkaistu:

Vankilassa istuvan Pekka Seppäsen maatilat myydään velkojen maksamiseksi.
Sarjahukuttajana tunnetun Pekka Seppäsen maapaikat myydään pakkohuutokaupassa, kertoo Yle. Kahdesta taposta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja kolmesta tapon yrityksestä tuomittu Seppänen istuu 14,5 vuoden vankeustuomiota.

Seppänen omistaa pientilan Kontiolahdella ja rintamamiestalon Tohmajärvellä. Kiinteistöt myydään pakkohuutokaupassa velkojen maksamiseksi.

Ulosmitatun omaisuuden myyntiä koskeva asianosaiskeskustelu oli 19. joulukuuta Pohjois-Karjalan ulosottovirastossa.

Seppäseltä on ulosotossa monenlaisia maksuja.

Itä-Suomen hovioikeus määräsi vuosi sitten Seppäsen maksamaan lähes 100 000 euroa korvauksia ja kuluja uhreille, heidän omaisilleen ja avustajilleen.

IS kertoi aiemmin, että Seppäsen pitää maksaa lisäksi valtiolle 5 000 euroa rikoshyödystä, jonka hän on ansainnut parituksesta ja viinakaupoista.

Velkaantunut Pekka Seppänen yritti itse vankeusrangaistuksen aikana realisoida omaisuuttaan.

Ilta-Sanomat kertoi vuosi sitten joulukuussa, miten Seppänen oli pannut myynti-ilmoituksen sanomalehti Karjalaisen ilmoituspalstalle. Seppänen yritti myydä pientilaansa Kontiolahden Jaamankankaalla.

Seppänen sai Lehmon taajaman lähellä sijaitsevan tilan 1990-luvun puolivälissä perinnönjaossa.

Maatila oli myynnissä vuosi sitten myös Tori.fi -sivustolla. Hintapyyntö oli 250 000 euroa.

Ilmoituksen mukaan tilaan kuului yli 60 vuotta vanhan päärakennuksen lisäksi navetta ja sauna. Metsää ja peltoa tilalla on yli kymmenen hehtaaria.