Firman kassakaapista hävisi 150 000 euroa kun mies ”sairastui” kesken työvuoron – poliisi etsii kuvien etsintäkuulutettua

Poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja kuvassa näkyvän miehen liikkeistä ja olinpaikasta.

28.12.2018 13:46 | Päivitetty 28.12.2018 15:02

Itä-Uudenmaan poliisilla on tutkittavana törkeä varkaus, jossa Vantaalla sijaitsevan yrityksen työntekijän epäillään anastaneen yrityksen varoja noin 150 000 euron arvosta.

Jutun tutkinnanjohtaja rikoskomisario Simo Kauppinen kertoo Ilta-Sanomille, mitä tapauksesta tiedetään.

– Epäilty tekijä, vuonna 1999 syntynyt mies, oli yrityksen edustajan mukaan ilmoittanut 22. joulukuuta esimiehelleen sairastuneensa kesken työvuoron ja joutunut sen takia poistumaan työpaikaltaan. Paikalle iltapäivällä mennyt sijainen oli huomannut kassakaapissa olleiden rahojen hävinneen, Kauppinen sanoo.

– Yrityksen valvontakameran tallenteista on nähtävissä, kuinka epäilty ottaa kassakaapissa olleet rahat itselleen ja poistuu yrityksen tiloista lauantaina 22. joulukuuta reppu selässään ja muovikassi kädessään. Tutkinta on vasta alkuvaiheessa, rikoskomisario Simo Kauppinen kertoo Ilta-Sanomille.

Itä-Uudenmaan poliisin omien tutkimusten perusteella epäillyn tiedetään matkustaneen lauantaina iltapäivällä Tallinnaan. Epäilty mies on nyt etsintäkuulutettu.

– Toivomme tietysti Viron poliisilta yhteistyötä tapauksen tutkinnassa, Kauppinen kertoo.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja kuvassa näkyvän miehen liikkeistä ja hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan.

Kaikki tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana poliisin numeroon 0295436442 tai sähköpostiosoitteeseen rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi. Akuutit havainnot pyydetään ilmoittamaan yleiseen hätänumeroon 112, Kauppinen summaa.

Juttua muokattu 30.12. klo 11.21: Poliisin etsimä henkilö on löydetty.

Lue lisää: Veikkauksen kassakaapista 150 000 euroa vohkinut työntekijä saatiin kiinni Tallinnasta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?