Helsinkiläinen Henna tilasi Redin Kotipizzasta Perfetan, laatikossa odotti karu näky – ”Jäi syömättä”

Julkaistu:

Muutama feta
Helsinkiläinen Henna Hallikainen ei arvannut, millainen hulabaloo syntyisi, kun hän laittoi sosiaaliseen mediaan kuvan neljän fetapalan pizzapettymyksestään.
Kun helsinkiläinen Henna Hallikainen avasi pizzalaatikon kannen, hän oli revetä nauruun.

Hän oli tilannut kauppakeskus Redin Kotipizzasta Perfetta-pizzan kolmella omavalintaisella täytteellä (feta, kinkku, tuplajuusto), mutta lopputulos ei aivan vastannut lupausta ”juuri sellainen pizza kuin haluat”.

Kaukana siitä. Pizzan reunat olivat palaneet koppuroiksi ja täytteet olivat kuin laihialaisvitsistä: 4 palaa fetajuustoa ja 15 kinkkusuikaletta.


– Se oli lapselle tarkoitettu pizza.

– Hän maistoi pienen palan siitä reunasta, missä oli kinkkua, mutta muuten pizza jäi syömättä.

Hallikainen teki reklamaation Kotipizzalle ja latasi kuvan painajaispizzastaan Facebookin Puskaradio Helsinki -ryhmään saatesanoilla:

”Tässä kuva juuri kotiutuneesta Redin Kotipizzan fantasiapizzasta. Eli täytteenä kinkku ( 15 kpl ) feta ( 4 kpl ) ja tuplajuusto. Lapselle tilasin, jotenkin kusetettu olo”

Pian soitti Helsingin Sanomien toimittaja.

”Jos olisin tiennyt...”

Tällä hetkellä uutinen huonosta pizzasta on Helsingin Sanomien luetuimpien listalla.

Puskaradiossa pizzapostaus on kerännyt satoja tykkäyksiä ja toistasataa kommenttia. Se on Suomen puhutuin pizza.

Puhelin piipittää ja kilkuttaa. Toimittajat ja sukulaiset soittelevat.

– Sukulaiset kyselevät, että huomasitko, olit Hesarissa.

– Jos olisin tiennyt tämän etukäteen, olisin ehkä jättänyt kuvan laittamatta. Odotin ehkä viittä kommenttia, sanoo Hallikainen ja naurahtaa.

”Pieni asia ennätti paisua”

Kotipizzan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas vahvistaa, että se oli huono pizza. Ostos hyvitetään asiakkaalle.

– Olemme olleet häneen suoraan yhteydessä. En tiedä tarkkaan, mitä hänen kanssaan on keskusteltu, mutta ymmärtääkseni asia on nyt loppuunkäsitelty.


Hallikainen kertoo samaa. Kotipizza on luvannut hyvitykseksi lahjakortin.

Isokangas kertoo, että tavallisesti Kotipizzassa seurataan sosiaalista mediaa tarkasti ja sitä kautta tuleviin asiakaspalautteisiin pyritään reagoimaan nopeasti.

– Keskustelu lähti yksityisestä Facebook-ryhmästä, joka ei näkynyt Kotipizzan mediaseurannassa ja jossa ei voinut kommentoida yritystilillä. Emme päässeet reagoimaan siihen heti, ja aika pieni asia ennätti paisua kohtuuttoman isoksi.

Isokangas sanoo, ettei koe valitusten käsittelemistä sosiaalisessa mediassa mitenkään kiusalliseksi.

– Ei se ole. Esimerkiksi Twitterissä toimitusjohtaja on saattanut vastata henkilökohtaisesti kuluttajan kysymyksiin. Varsinaiset reklamaatiot on kuitenkin syytä hoitaa oikean kanavan kautta.

Onko sinulla karuja kokemuksia pizzoista? Kommentoi alla olevaan kommentointikenttään tai laita meille viestiä sähköpostitse osoitteeseen uutiset@iltasanomat.fi tai WhatsAppilla numeroon 040 660 9019.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt