Kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski tuomittiin lähes 700 000 euron jättikorvauksiin

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski tuomittiin maksamaan jättikorvaukset entiselle työnantajalleen.

Kaisa Liski kuvattuna huhtikuussa 2017.

19.12.2018 12:29

Televisiosta tuttu kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski tuomittiin Hyvinkään käräjäoikeudessa 19. joulukuuta maksamaan isot korvaukset entiselle työnantajalleen. Liski tuomittiin lähes 700 000 euron korvauksiin.

Asiasta kertoi aiemmin Seiska.

Taustalla kiista entisen työnantajan kanssa

Liski työskenteli Uudenmaan Vivassa vuoden 2011 joulukuun ja vuoden 2016 maaliskuun välisenä aikana, minkä jälkeen hän perusti oman yrityksen. Vivan mukaan se ei mennyt kuitenkaan oikeudellisesti oikein.

Uudenmaan Viva Oy oli sitä mieltä, että se lainasi Liskille tämän työsuhteen aikana yli 170 000 euroa rahaa, jota Liski ei ole maksanut takaisin.

Entinen työnantaja oli sitä mieltä, että Liski rikkoi työsopimuksessa sovittua kilpailukieltoa, rekrytointikieltoa, salassapitovelvollisuusehtokieltoa, minkä lisäksi hän ei olisi noudattanut irtisanomisaikaista työaikaa

Liski kiisti kaikki entisen työantajan väitteet. Liskin mukaan hän ei ole esimerkiksi lainannut rahaa, vaan kyse on ollut hänen saamistaan allekirjoitusbonuksesta sekä palkkaennakosta.

Lue lisää: Kiinteistökuningatar puolustautui käräjillä: ”Jos mun halutaan olevan johtaja, mun pitää tuntea olevan johtaja”

Liski kertoo Seiskassa aikovansa valittaa tuomiosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?