Poliisi: Puukotetuksi Salossa joutunut 15-vuotias tyttö ei ole pystynyt kertomaan epäillyn tunto­merkkejä

Julkaistu:

Tuntematon henkilö hyökkäsi tytön kimppuun perjantaina iltapäivällä Salon Lasikujan lähistöllä.
Lounais-Suomen poliisi tiedotti maanantaina iltapäivällä, että Salossa perjantaina 15-vuotiaaseen tyttöön kohdistuneen puukotustapauksen tutkinta on edennyt. Epäillystä ei kuitenkaan tiedetä vielä käytännössä mitään.

Poliisin mukaan tyttö ei ole kuulustelussa pystynyt kertomaan tuntomerkkejä epäillystä, eikä tarkkaa Lasikujan lähistöllä olevaa paikkaa, missä hyökkäys tapahtui. Tapahtumahetkellä tyttö oli ulkoilemassa ja kulki pitkin kävelytietä.
Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä. Tyttö pääsi viikonloppuna sairaalasta kotiin. Poliisista kerrottiin tuolloin Ilta-Sanomille, etteivät hänen saamansa vammat olleet vakavia.

Toisella puolella kaupunkia tapahtui marraskuun alussa hieman vastaavanlainen tapaus. Uhri oli tuolloin 16-vuotias tyttö ja poliisi tiedotti etsivänsä ”vatsakasta miestä”.

Esitutkinnassa tapauksista ei kuitenkaan poliisin mukaan ole tässä vaiheessa löytynyt muita yhdistäviä seikkoja kuin tyttöjen ikä.
Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295417259.