Lehdet: Kansanedustaja Touko Aallon päälle käytiin Linnan juhlissa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Lehdet: Kansanedustaja Touko Aallon päälle käytiin Linnan juhlissa

Vihreiden kansanedustaja Touko Aalto saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolle puolisonsa Iris Flinkkilän kanssa.

Julkaistu: 7.12.2018 11:53, Päivitetty 7.12.2018 12:35

Iltalehden ja Helsingin Sanomien mukaan Linnan juhlissa nähtiin väkivaltainen välikohtaus. Osapuolet eivät ole itse kommentoineet, mitä tilanteessa tapahtui tai mikä välikohtauksen aiheutti.

Kansanedustaja Emma Kari (vihr) kertoo HS:lle, että vieraana ollut ex-poliitikon mies töytäisi kaksin käsin Touko Aaltoa rintakehästä ja Aalto horjahti taaksepäin.

– Touko meni juttelemaan erään ex-poliitikon kanssa, ja yllättäen ex-poliitikon mies töytäisi kaksin käsin Toukoa rintakehästä, Emma Kari kommentoi HS:lle.

Karin mukaan hän meni heti miehensä kanssa tilanteeseen.

Aalto vahvisti asiasta ensin kertoneelle Iltalehdelle välikohtauksen. Lehden mukaan Aaltoa töytäissyt vieras poistettiin välikohtauksen jälkeen Presidentinlinnasta.

IS ei ole tavoittanut ex-poliitikkoa kommentoimaan tapausta. Hänen miehensä ei tahtonut kommentoida asiaa IS:lle.

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kertoo IS:lle olleensa tapahtumahetkellä samassa huoneessa yhdessä vaimonsa kanssa. Hän ei kuitenkaan osaa kommentoida kärhämän syntymissyytä.

– Panin merkille ainoastaan, että keskustelun volyymi huoneessa kasvoi. Vaimoni mukaan kyseisten henkilöiden välillä oli kuulunut jotain sanailua.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Iltalehti kertoi aiemmin, että myös Immonen poistettiin Linnan juhlista myöhemmin. Myöhemmin lehti korjasi, ettei Immosta poistettu Linnan juhlista.

– Ei minun käsitykseni mukaan ole poistettu Linnasta, Immonen kommentoi myös IS:lle.

Juttua päivitetty 7.12.2018 kello 12.01: Juttuun lisätty Olli Immosen tiedot.

Juttua päivitetty kello 12.13: Juttuun lisätty Olli Immosen sitaatti.

Juttua päivitetty kello 13.58: Juttuun lisätty tieto siitä, että Iltalehden tieto Immosen poistamisesta ei pitänyt paikkaansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?