Kotimaa

Tallinnassa vuosi sitten kadonnut Ari Saarilammi on löytynyt kuolleena

Julkaistu: , Päivitetty:

Porilainen Saarilammi katosi virkistysmatkalla Tallinnassa viime vuonna marraskuun lopussa. Saarilammen katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.
Tallinnassa viime vuoden marraskuussa kadonnut Ari Saarilammi on löydetty kuolleena.

– Viron poliisi ilmoitti 14.11.2018 Suomen viranomaisille löytäneensä 16.10.2018 Miidurannan sataman läheisyydestä vainajan, jonka henkilöllisyys on nyt varmistunut ja kyseessä on porilainen, vuonna 1963 syntynyt Ari Johannes Saarilammi, rikosylikonstaapeli Tapio Rantanen Porin poliisiasemalta kertoo Ilta-Sanomille.

Saarilammi katosi virkistysmatkalla Tallinnassa 24.11.2017. Hänen löytämisekseen Tallinnassa on järjestetty lukuisia vesietsintäoperaatioita. Viron poliisin ilmoittama löytöpaikka sijaitsee Tallinnan keskustasta koilliseen noin 10 kilometrin ajomatkan päässä Miidurannan sataman alueella.

– Saarilammen katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta, Rantanen kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Etsittiin laajasti

54-vuotias Ari Saarilammi katosi ollessaan Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn paikallisyhdistyksen Jyty Porin kokousmatkalla Tallinnassa Virossa.

Viimeinen valvontakamerahavainto hänestä on katoamispäivältä kello 16:52. Valkoiseen huppariin ja sinisiin housuihin pukeutunut pienikokoinen Saarilammi oli juuri poistumassa Tallinnan satama-altaan vieressä sijaitsevasta Hotel Euroopasta.

Kadonneen Ari Saarilammin ystävät pyysivät myös etsijäkonkari Reino Savukoskelta apua. IS kertoi 6.1.2018, miten etsijät viettivät Tallinnassa ja noin 50 aktiivista tuntia satama-allasta tutkien.

Lue lisää: Veteraanietsijä Reino Savukoski, 69, pyydettiin apuun Viroon – Kadonnutta Aria etsitään satama-altaasta