Lincoln-limusiinilla rallattiin kaupan nurmikko mutavelliksi – luksusauto paloi karrelle yön hämärässä Eurassa

Paloa edeltävänä yönä limusiinilla oli ajettu kaupan nurmialue mutapelloksi.

Limusiini löytyi palaneena.

10.11.2018 14:09

Lukija lähestyi Ilta-Sanomia kuvilla karrelle poltetusta limusiinista ja mutapellon näköiseksi myllätystä nurmesta euralaisen kaupan pihalla.

Nurmiralli kaupan pihalla oli ajettu perjantain vastaisena yönä. Seuraavana yönä auto poltettiin. Lukija kertoi painelleensa paikalle ottamaan kuvia, koska oli kuullut ”tuttujen kylän poikien” aikaansaannoksista.

Kuva pellon näköiseksi myllätystä kaupan nurmialueesta.

Limusiini kuvattuna silloin, kun sitä ei vielä oltu poltettu. Takarengas puuttuu.

Myös Lounais-Suomen poliisista kerrotaan, että Satakunnankadulla Eurassa sijaitsevan kaupan nurmialuetta on vahingoitettu autoajelulla torstain ja perjantain välisenä aikana. Poliisin saamien tietojen mukaan meiningeissä mukana oli Lincoln-merkkinen valkoinen limusiini.

Siinä se palaa.

Lukijan mukaan samat henkilöt olisivat olleet aiempien seudulla tapahtuneiden tihutöiden, kuten kesäkuisen jalkapallokentän nurmella ajamisen ja kuorma-auton koulun pihalta varastamisen takana. Poliisi ei tähän asiaan ota kantaa.

– Kuten sanoin tiedotteessa, meillä on jotakin tietoa ja vinkkejä. Mutta en voi siihen tässä vaiheessa vielä ottaa enempää kantaa, kertoo rikosylikonstaapeli Kimmo Hiltula.

Mihinkään muuhunkaan Hiltula ei oikein ota kantaa. Tietoa saadaan lisää todennäköisesti ensi viikolla, kun tutkinta etenee.

Siinä se on jo palanut. Kuva otettu lauantaina.

Poliisi sai lauantain vastaisena yönä kahden aikaan ilmoituksen, että kyseinen Lincoln palaa Eurantiellä sijaitsevan huoltoaseman pihalla. Poliisin mukaan palosta aiheutui tuntuvia vahinkoja myös toiselle pihaan pysäköidylle autolle.

Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi.

Auto löytyi poltettuna huoltoaseman pihalta.

 Lounais-Suomen poliisi pyytää lisää havaintoja kyseisen Lincolnin liikkeistä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?