Venäläinen Konstantin perusti Suomen ensimmäisen seksinukkebordellin Helsingin Kannelmäen ostarin taakse – ”Candy on näistä kallein, noin 4 500 euroa”

Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli avataan Helsingin Kannelmäkeen. Bordellin omistajat ovat venäläisiä ja keulakuvana toimii BB-Antti.

9.11.2018 21:24

Nyt ei olla Visulahdessa, vaikka vahamaisia nukkeja ympärillä onkin.

Olemme kiertäneet Helsingin Kannelmäen ostoskeskuksen taakse, laskeutuneet kapeat betoniportaat alas ja soittaneet ovikelloa.

Oven takaa paljastuu vasta remontoitu kellarihuoneisto. Huoneiston läpi kulkee pitkä käytävä, jonka molemmin puolin on numeroituja ovia kuin motellissa.

Yllä olevalla videolla esitellään Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli ja Candy

Bordellin sisäänkäynti on tämän rakennuksen takana.

Yhdessä huoneista Konstantin harjaa sairaanhoitajanuken hiuksia.

Konstantin sanoo, ettei halua sukunimeään julki eikä suostu kuviin, mutta kertoo, että seksinukkeja voi kuvata vapaasti.

– Candy on näistä kallein, noin 4 500 euroa. Hän on seuraavassa huoneessa.

Luuli aluksi vitsiksi

Suomen seksinukkebordellista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti, ja juttu nousi nopeasti päivän luetuimpien uutisten joukkoon.

Se ei ole ihme, sillä Helsingin Kannelmäkeen pystytetyn seksinukkebordellin – toistetaan se vielä kerran: Helsingin Kannelmäkeen pystytetyn seksinukkebordellin – lisäksi uutiseen liittyvät venäläiset omistajat ja BB-julkkis Antti Kurhinen.

Suomen ensimmäinen nukkebordelli avataan Helsingin Kannelmäessä marraskuun puolivälissä.

Tällä hetkellä bordellissa on vain naisnukkeja. Miesnukkejen hankkimista harkitaan, jos kysyntää on riittävästi.

Vääräleuat saa liikkeelle vähemmälläkin. Onko kyseessä uusi Airiston Helmi? Vai uusi Big Brother, mutta kiinnostavammilla osanottajilla?

– Kun he ottivat minuun ensimmäisen kerran yhteyttä noin kuukausi sitten, pidin tätä aluksi vitsinä, kertoo Kurhinen viitaten seksinukkebordellin venäläisiin omistajiin.

– He kutsuivat minut tutustumaan tiloihin. Kun näin nuket ja sen, että huoneistoa remontoitiin täyttä vauhtia, tajusin heidän olevan tosissaan.

Bisnes tarvitsi häpeämättömän klubi-isännän

Kurhinen on seksinukkebordelli Unique Dollsin ”klubi-isäntä”.

Hän ei siis omista bordellista siivuakaan tai työskentele sen palveluksessa vakituisesti, vaan hänet on palkattu sen keulakuvaksi ja puhemieheksi.

Omistajan mukaan niin huoneet kuin nuket siivotaan ja putsataan perusteellisesti jokaisen asiakkaan jälkeen. Nukkebordellilla on erään pesulan kanssa sopimus nukkejen vaatteiden pesemisestä.

Miksi juuri Kurhinen? Konstantin selittää, että vaikka hän pyörittää varsinaista toimintaa, hän ei halua toiminnan henkilöityvän itseensä. Bisneksen saarnamieheksi tarvittiin sanavalmis julkkis, ja venäläistaustaisen Kurhisen nimi tuli esiin. Hän ainakin osaisi sekä suomea että venäjää.

Ensin Konstantin piti Kurhista liian outona. Hänhän oli ollut Big Brotherissa, ryhtynyt vaginahierojaksi ja ties mitä.

Sitten Konstantin tajusi, että juuri Kurhisen he tarvitsivat. Häpeämättömän ja räväkän miehen, joka ei piittaisi pätkääkään siitä, mitä hänestä sanotaan.

– Hän on todella hyvä, kehuu Konstantin.

Metalliluuranko ja hampaat

Palataan nukkebordelliin. Tällä hetkellä asiakkaiden käytössä on neljä huonetta, joissa jokaisessa odottaa vuodesohvalla istuva, makoileva tai pyllistävä nukke.

Mitä realistisempi nukke, sitä enemmän se on maksanut.

Kuten Konstantin kertoi, kallein on tällä hetkellä Candy.

Tässä on Candy, bordellin kallein ja realistisin nukke.

Candyn silikoni-iho on selvästi aidommanoloinen kuin muilla nukeilla.

Candyn mittasuhteet ovat myös muita nukkeja sopusuhtaisemmat, rintavarustusta lukuun ottamatta.

Siinä missä halvemman sairaanhoitajanuken silikoni-iho on keinotekoisen kelmeä, Candyn ihonväri on luonnollisempi. Candylla on metalliluuranko, taipuvat nivelet, kynnet ja vagina, jonka voi vaihtaa.

Hän on ainoa, jolla on hampaat.

Omistaja selittää, että aitouden illuusiota haittaa hieman se, että silikoni-iho tuntuu melko viileältä. Siksi nukke lämmitetään puhaltimella ennen asiakkaan saapumista.

Vaikka Candy on kallein, asiakkaille hän maksaa saman verran kuin muutkin nuket: 100 euroa per tunti.

Candyksi kutsuttu nukke maksoi noin 4500 euroa. Halvimmat nuket runsaat pari tuhatta euroa.

Ilta-Sanomien valokuvaaja Tuomas Selänne istahtaa vuodesohvalle ja ottaa Candyn kanssa selfien.

– Kollega laittoi eilen Facebookiin ottamansa kuvan Andy McCoysta ja kirjoitti saatesanoiksi, että on ollut alalla kymmenen vuotta. Ajattelin, että minä laitan tämän kuvan, kun minulla tuli 20 vuotta täyteen.

Avataan kuun puolivälissä

Bordelli avataan virallisesti marraskuun puolessavälissä.

Omistajan mukaan paikan perustamiseen on kulunut nuket mukaan lukien noin 50 000 euroa, mutta hän uskoo kuolettavansa investoinnin nopeasti. Huonevarauksia on tullut jo joitakin.

Hän uskoo, että suurin asiakasryhmä ovat hyvin tavalliset miehet, jotka eivät syystä tai toisesta löydä oikeaa seksikumppania. Moni silti näkee koko liikeidean täysin kieroutuneena, ja siksi on tärkeää, että sisään voi livahtaa huomaamattomasti.

Vuodesohvan vieressä on pöytä, johon on varattu asiakkaille kondomeja, paperia ja liukuvoidetta.

Hienotunteisuuden vuoksi asiakkailta ei kysellä oikeita nimiä, syitä tai sitä, mitä he huoneessa aikovat tehdä.

– Siksi myös sijainti on syrjäinen. Aluksi paikkaa kaavailtiin lähemmäs keskustaa, mutta omistajat ajattelivat, että siellä on niin monta silmäparia, etteivät asiakkaat ehkä uskaltaisi tulla, Kurhinen sanoo.

– Tänne voi tulla omalla autolla, eikä kukaan näe, kuka sä olet tai mitä sä olet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?