Kotimaa

Ketkä Suomessa tienasivat yli 100 000€? Katso IS:n verokoneesta

Julkaistu:

Verohallinto on julkaissut vuoden 2017 verotiedot. Voit katsoa yli 100 000 euroa tienanneiden tietoja IS:n verokoneesta.
IS kokoaa yli 100 000 euroa joko ansiotuloina tai pääomatuloina tienanneiden verotiedot verokoneeseensa siitä lähtien, kun verotoimistot ovat avanneet ovensa. Verokoneessa on tiedot ansiotuloista, pääomatuloista, tuloista ja veroista yhteensä, veronpalautuksista, jäännösveroista ja verotettavien maakunnista.
Tiedotusvälineet julkaisevat perinteisesti etenkin suurituloisten, yhteiskunnallisten vaikuttajien ja julkisuuden henkilöiden verotietoja.

Verotiedot kertovat henkilöiden ja yritysten verotustiedot verotuksen päättymishetkeltä. Henkilöiden tiedoista voi tarkistaa ansiotulo- ja pääomatulot, tulot ja verot yhteensä, jäännösverot ja veronpalautukset.

Muutoksenhaun tai oikaisun seurauksena tulleet muutokset eivät näy Verohallinnon julkaisemissa verotiedoissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Verotiedoista voi olla hyötyä, jos haluaa tarkistaa esimerkiksi tietyn alan palkkatason kollegojen palkkoja vertailemalla.
Katso alla olevalta videolta, miten tavalliset suomalaiset reagoivat suoraan kysymykseen: ”paljonko tienaat?” Kysymykseen vastasivat mm. lentoemäntä ja stuertti.