Kotimaa

Tuore avio-onni päättyi murheeseen Kemissä – pariskunta löytyi kuolleena paritalosta

Julkaistu:

Poliisi löysi kaksi ruumista Paattiossa sijaitsevasta paritaloasunnosta lauantaina iltapäivällä. Poliisi epäilee, että asunnossa on tapahtunut henkirikos, jossa tekijä on surmannut ensin uhrin ja sitten itsensä
Paattion omakotivaltaisessa kaupunginosassa Kemin pohjoispuolella on sunnuntaina murheellinen ja kylmä tunnelma. Paritalossa paljastunut surmatyö on yllättänyt naapuruston.

Poliisi sai lauantaina kello 15.20 tiedon, että kemiläisestä paritaloasunnosta olisi löytynyt ruumis.

Paritaloasunnosta poliisi löysi kaksi ruumista. Virkavalta alkoi nopeasti epäillä tapauksessa henkirikosta.

– Tapauksen tutkinnan tässä vaiheessa ei ole tiedossa, että tapaukseen liittyisi muita henkilöitä, rikosylikonstaapeli Jarno Auvinen Lapin poliisista kertoo Ilta-Sanomille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisi on vetänyt paritalon toisen asunnon ympärille tutkinnasta kertovat nauhat. Pihassa on kaksi autoa. Naapuritaloissa on vedetty kaihtimet alas.


Hiljaisella alueella usein ulkoileva Seija sanoo, että sunnuntain aamupäivän uutiset yllättivät ja järkyttivät.

– Kun näin pienellä paikalla tapahtuu jotakin, se koskettaa kaikkia. Tytär soitti Helsingistä ja kertoi, että jossakin kodin lähistöllä on tapahtunut surmatyö. Lähdin lenkille ja huomasin paritalon ympärillä poliisin eristysnauhat. Ihan järkyttävä tapaus, Seija sanoo.

Surmapaikka sijaitsee neljä kilometriä Kemin keskustasta pohjoiseen. Paattion aluella on runsaasti 1970- ja 1980-luvuilla rakennettuja omakotitaloja ja vain muutama paritalo.

Tapahtumapaikan tuntumassa asuva naapuri ei huomannut lauantaina mitään erikoista asuinalueella. Surmatalon pariskunta on hänen mukaansa muuttanut Paattioon vasta kesällä eikä heitä vielä tunnettu kovin hyvin.

– Kadulla vastaan tullessa ollaan moikattu, siinä kaikki, naapuri kertoo.

Surmatalossa asunut pariskunta oli tuore aviopari. Sosiaalisen median päivitysten mukaan häitä vietettiin elokuussa. Kihloihin he olivat menneet vuosi sitten.