Kuvat Kuortin ABC:n poliisioperaatiosta, myös Puolustusvoimat paikalla – Silminnäkijä: ”Ei ole ihan jokapäiväistä” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kuvat Kuortin ABC:n poliisioperaatiosta, myös Puolustusvoimat paikalla – Silminnäkijä: ”Ei ole ihan jokapäiväistä”

Julkaistu: 19.10.2018 1:09, Päivitetty 19.10.2018 7:22

Ohikulkijan oli tarkoitus pysähtyä Kuortin ABC:lle, mutta paikalla odotti yllätys.

Vastassa oli poliiseja ja Puolustusvoimien kalustoa.

Viitostien varressa Kuortissa Pertunmaalla oli iso poliisioperaatio torstaina illalla. Itä-Suomen poliisin johtokeskus tiedottaa poliisin tutkivan vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistunutta rikosta Pertunmaan Kuortissa.

– Ei ole ihan jokapäiväistä tällainen, ja vielä tällaisella pienellä paikkakunnalla, sanoo paikalle sattumalta osunut silminnäkijä Ilta-Sanomille.

Hän oli ABC:llä noin puolen yön aikaan. Silloin paikalla oli vielä poliiseja ja ainakin kaksi puolustusvoimien kuorma-autoa.

– Puolustusvoimien autot ovat tuossa rekkaparkissa ja takapiha on eristetty, silminnäkijä kertoo.

– Siellä ilmeisesti tutkitaan jotain. Juuri tuosta edestä kävelee yksi poliisi, jolla on iso reppu mukana ja huomioliivi päällä.

Paikalla oli myös Puolustusvoimien kalustoa. Poliisin mukaan Puolustusvoimat avusti alueen eristyksessä.

Osa ABC:n pihasta oli eristetty. Huoltoasemalta kerrotaan, että ABC-liikennemyymälä on kuitenkin ollut koko ajan normaalisti auki.

Silminnäkijä ei osaa sanoa, paljonko paikalla on poliiseja, koska eristetylle alueelle ei näe. Hänen mukaansa eristettynä on ainoastaan ABC-aseman takana oleva alue. Siellä sijaitsee muun muassa rekkaparkki ja rekkojen tankkauspiste. Muuten ABC-liikenneasema on auki ja toimii normaalisti.

Lehtikuvan paikalla olevan kuvaajan mukaan poliisi on eristänyt ABC:n takaa alkavan alueen rekkaparkin vierestä. Eristys jatkuu muutaman sadan metrin matkan Mäntyharjun suuntaan.

Poliisin mukaan alueella on suoritettu illan aikana teknistä ja taktista tutkintaa. Tutkintaa jatketaan perjantaina. Tutkittavan alueen eristykseen poliisi on saanut virka-apua Puolustusvoimilta.

Tutkinnasta tiedotetaan tarkemmin perjantaina kello 12 mennessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?