Kolme nuorta kuoli ulosajossa Kalajoella – turmapaikalta otetut kuvat paljastavat, kuinka rajusta onnettomuudesta oli kyse

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan katolleen.

13.10.2018 11:25

Kalajoen turmapaikalta otetut kuvat paljastavat, kuinka rajusta onnettomuudesta oli kyse. Viime yönä tapahtuneessa henkilöauton ulosajossa kuoli kolme paikkakuntalaista nuorta miestä ja yksi loukkaantui vakavasti.

Kalajoen suunnasta Ylivieskantietä ajanut henkilöauto ajautui toistaiseksi varmistamattomasta syystä pientareelle ja törmäsi peltoliittymärumpuun yhden jälkeen. Sen jälkeen auto ajautui kymmenien metrien matkan ulos tieltä ja päätyi ojaan katolleen.

Kalajoella Pohjois-Pohjanmaalla kolme nuorta kuoli ja yksi loukkantui vakavasti ulosajossa 13. lokakuuta 2018.

Auto ajautui kymmenien metrien matkan ulos tieltä ja päätyi ojaan katolleen.

Poliisi sai tiedon ulosajosta, kun onnettomuuspaikan ohi ajoi sivullinen, joka oli kiinnittänyt huomiota tiellä olleisiin autonosiin.

Kuvissa näkyy katollaan oleva Mercedes-Benz. Romuttuneen auton vieressä on autonosia, ja turmapaikalle on tuotu kynttilöitä.

Onnettomuus tapahtui Tyngän kylästä noin kilometri Kalajoen suuntaan. Tie kaartuu paikalla loivasti vasemmalle.

Poliisi sai tiedon ulosajosta, kun onnettomuuspaikan ohi ajoi sivullinen, joka oli kiinnittänyt huomiota tiellä olleisiin autonosiin.

Kuljettaja oli vuonna 2000 syntynyt mies, ja muut autossa olleet olivat häntä nuorempia miehiä.

– Tämä on suuri menetys pienelle paikkakunnalle, rikoskomisario Jan Sormunen sanoo Ilta-Sanomille.

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeinä kuolemantuottamuksina ja törkeänä vammantuottamuksena. Tutkintaa jatkaa poliisin lisäksi onnettomuustutkintalautakunta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?