Kotimaa

Vaimon epäilykset heräsivät – miehen härski suhdekuvio paljastui lopulta Espoon Ikean bussipysäkillä

Julkaistu:

Yksityisetsivät saavat yhä enemmän toimeksiantoja ihmisiltä, jotka ovat tavanneet netissä uuden rakkaan – mutta sitten herää epäilys, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää.
Eräs tyypillinen tapaus eteni seuraavasti:

”Yksi nainen soitti minulle ja kertoi löytäneensä netistä tosi hyvän kaverin, Afganistanissa palvelleen sotaveteraanin. Nainen ja mies olivat käyneet pitkän kirjeenvaihdon, jossa mies oli selvittänyt olevansa varakas, mutta tarvitsevansa takuurahaa, jotta saisi omia rahojaan ulos. Nainen pyysi tarkistamaan miehen taustoja. Selvisi, että miehen passi oli varastettu eräältä kanadalaiselta lääkäriltä, ja jäljet johtivat Nigerian syrjäisille kujille. Kuva oli photoshopattu. Kun tämä suhde päättyi, mies siirtyi seuraavaan uhriin.”

Artikkelin videolla kuulet kolme yksityisetsivien kertomaa erikoista tapausta.

Samaan aikaan myös perinteisemmät uskottomuusepäilyt hiertävät monessa parisuhteessa: puolison uskottomuudesta haetaan todisteita yksityisetsivän avulla.

Tieto lisää tuskaa, mutta usein se myös helpottaa.

 

Selvisi, että miehellä oli seksisuhde lähikioskin nuoren myyjättären kanssa. Seksiä harrastettiin miehen autossa.

Yksityisetsivien mukaan tieto puolison uskottomuudesta ei läheskään aina johda avioeroon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen päätellyt joidenkin ihmisten rauhoittavan omaa omaatuntoaan sillä, että saavat kumppanistaan selville jotakin epämoraalista, yksityisetsivä Pekka Nurmi toteaa.

Yksityisetsivä Markku Savolainen on törmännyt moniin tapauksiin, joissa toimeksiannon tilannut puoliso ei ole suostunut uskomaan tulleensa petetyksi.

– Kerran esitimme puolisolle todisteet siitä, että hänen ulkomailla asuva miesystävänsä ja lapsensa isä käy Suomessa tapaamassa toista naista. Nainen ei jostakin syystä halunnut tätä uskoa, mikä tuntui hämmentävältä.

Netissä tapahtuvan romanssihuijauksien uhreja yhdistää yksityisetsivä Tuomaksen havaintojen mukaan jonkinlainen haavoittuvuus.

– Heillä on tarve saada myötätuntoa, ymmärrystä ja huomiota, ja taustalla voi olla esimerkiksi avioero. Usein nämä ihmiset ovat silti olleet varmoja siitä, ettei heitä kukaan pystyisi huijaamaan.

”Auervaara-tapaukset” ovat yksityisetsiville niin ikään hyvinkin tuttuja. Salmivaara antaa auervaaran tunnistamiseen yhden vinkin:

– Hälytyskellojen pitäisi soida, jos mies kertoo olevansa johtaja tai diplomaatti, mutta käytös ja kehonkieli antavat ymmärtää aivan muuta. Tosin rakastumisvaiheessa ei hälytysmerkkien huomaaminen ole kovin helppoa, eikä ihminen siinä tilassa halua kuunnella läheistenkään varoittelua.

Alla yksityisetsivät kertovat tapauksista, joihin ovat työssään törmänneet. Nämä on tapauksia, joissa naiset ovat tulleet huijatuiksi. IS kertoo myöhemmin myös miesten kokemista romanssihuijauksista.

”Nainen tutustui komeaan herrasmieheen, joka kertoi omistavansa monia yrityksiä. Mies oli loistava puhuja ja kertoi muun muassa olevansa hyvin varakas. Kun tutkimme miehen taustoja, selvisi, ettei kyseisiä yrityksiä ollut olemassa eikä mies tienannut summia, joista oli kertonut. En tiedä, jatkuiko vai päättyikö suhde.”

”Mies esiintyi miljonäärinä ja varakkaana tyyppinä. Todellisuudessa varat olivat kuitenkin peräisin eronneelta rouvalta, joka oli saanut mittavan perinnön. Mies oli erittäin taitava tarinankertoja, ja hän ehti ostella autoja ja muuta tavaraa rouvan piikkiin vuoden päivät. Sitten selvisi, että mies oli lypsänyt tyhjäksi ja kiinnittänyt kivijalkaa myöten kolme edellistä naista. Hänet oli aiemmin myös tuomittu sakkoihin petoksista ja kavalluksista, myös törkeistä.”

 

Selvisi, että Espoon Ikean pysäkille pysähtyvästä bussista mies otti kyytiinsä naisen, jonka kanssa matka jatkui huvilalle Hankoon.

”Eräässä rakkaustarinassa arki vaikutti auvoiselta: mies lähti töihin joka aamu, ja naisystävä teki hänelle eväät mukaan. Tätä jatkui noin kolme kuukautta, kunnes selvisi, että mies heitti eväät aina auton ikkunasta ulos ja meni syömään hienoon ravintolaan. Naisystävänsä tietämättä mies teki työkseen rikoksia ja eli ylellistä elämää. Naisystävä koki suurimmaksi loukkaukseksi eväiden pois heittämisen.”

”Mukava, vanhempi sinkkunainen tapasi netissä eteläamerikkalaisen miehen, jonka kanssa juttelu oli jatkunut pidemmän aikaa. Mies halusi tulla käymään Suomessa, mutta tarvitsi rahaa. Siinä vaiheessa nainen pyysi yksityisetsivää tarkistamaan miehen tiedot. Taustaselvityksessä heräsi monta kysymysmerkkiä, ja muun muassa miehen omakseen väittämä kuva löytyi monilta eri sivustoilta.”


”43-vuotias mies ihastui 81-vuotiaaseen leskirouvaan, jolla oli omistuksessaan useita huoneistoja, ihan arvoalueillakin. Pariskunta perusti yhteisen tilin ja mies hoiti raha-asioita. Hän sai myydyksi yhden asunnon ja huonekaluja. Rouva piti viinistä, ja pienessä hiprakassa rahaa irtosi. Mies jäi kiinni ja sai vankilatuomion. Hän vielä vankilastakin kirjoitteli lempeitä kirjeitä ja ehdotti leskirouvalle naimisiinmenoa maistraatissa. Nainen ehti kuolla ennen vihkimistä.”

”Eräässä tapauksessa naisen epäilykset heräsivät, kun mies kävi usein Hangossa huvilallaan. Rouva halusi tietää, mitä mies siellä puuhaa. Miestä seurattiin, jolloin selvisi, että Espoon Ikean pysäkille pysähtyvästä bussista mies otti kyytiinsä naisen, jonka kanssa matka jatkui huvilalle Hankoon. Kolmen tunnin kuluttua mies kuljetti naisen junalle ja palasi kotiin.”

 

Mieheltä löytyi kaikkiaan kolme ystävätärtä eri osoitteista.

”Hyvässä yhteiskunnallisessa asemassa olevalla miehellä oli kaikkiaan kolme salaisuutta vaimolta. Ne alkoivat paljastua, kun rouva löysi miehensä kätköistä Viagraa. Rouvan mukaan mies ei ollut hankkinut lääkettä kotona käytettäväksi, ja siksi hän kääntyi yksityisetsivän puoleen. Mieheltä löytyi kaikkiaan kolme ystävätärtä eri osoitteista.”

”Pääkaupunkiseudulla asuvalla rouvalla heräsi epäilys, että hänen seitsemänkymppinen miehensä käy vieraissa. Selvisi, että miehellä oli seksisuhde lähikioskin nuoren myyjättären kanssa. Seksiä harrastettiin miehen autossa. Rouva ei ottanut tietoa raskaasti.”
  • Oheisella videolla kerrotaan vielä lisää tapauksia, joihin yksityisetsivät ovat työssään törmänneet.
Lähteet: Yksityisetsivät Pekka Nurmi, Markku Savolainen ja Pentti Lintunen sekä Safetor Oy:ssä työskentelevä yksityisetsivä Tuomas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt