Auttaisiko tämä konsti ilmastonmuutoksen torjumisessa? – ”Suomalaisten kannattaisi tukea tuulimyllyjä Shanghaissa – ei Seinäjoella”

Äreät vanhat äijät -podcastin Jan Erolalla ja Kalle Isokalliolla on tälläkin viikolla monta syytä olla hyvin äreinä.

Jan Erola ja Kalle Isokallio ovat Äreät vanhat äijät.

12.10.2018 6:01

Suomalaisten verotuet kannattaa antaa mieluummin tuulimyllylle Shanghaissa kuin Seinäjoella, miettii Kalle Isokallio. Jan Erola epäilee, miten moinen toimisi.

Äreät vanhat äijät puhuvat tällä viikolla lisäksi mm. arvonlisäverosta. Miksi arvonlisäprosentti on sitä korkeampi, mitä vähemmän arvoa tuotteessa on mukana? Kotiin kannettu lehti 0 prosenttia, lehtikioskista itse haettu 10 prosenttia. Painettu kirja 10 prosenttia, digikirja 24 prosenttia?

Lisäksi herroja puhuttaa Pekkarisen juoni, europarlamenttiin ja maakuntaneuvostoon. Ei ole jäävi, niin kuin ne kansanedustajat, jotka ovat maakuntaneuvostossa.

Entäs sitten VR Track? Miksi yksityistetään sellainen yhtiö, jolla on vain yksi maksaja. Monopoleja ei kannata yksityistää.

Kuuntele uusin ÄVÄ:n podcast-jakso alla olevalla soittimella:

Kiinnostaako sinua jalkapallo, politiikka, sijoittaminen, formulat tai jääkiekko? Ilta-Sanomien muut podcastit löydät täältä. Lisää podcasteja voit kuunnella myös Suplasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?