Kotimaa

Vuoden eläinsuojeluteko -palkinto on myönnetty Helsingin poliisi­laitokselle

Julkaistu:

Palkinto myönnettiin Helsingin poliisilaitokselle eläimiin liittyviin rikoksiin keskittyvän tutkintaryhmän perustamisesta.
Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton vuosittainen Vuoden eläinsuojeluteko -palkinto on myönnetty Helsingin poliisilaitokselle.

SEYn toiminnanjohtajan Kati Pullin mukaan Vuoden 2018 eläinsuojeluteko -palkinnon myöntäminen Helsingin poliisilaitokselle oli helppo päätös.

– Helsingin poliisilaitos perusti ensimmäisenä Suomessa eläimiin liittyvien rikosten tutkintaryhmän. Eläinsuojelurikoksiin erikoistuneet poliisit ovat edellytys sille, että eläimiin liittyvät tapaukset saadaan asianmukaisesti tutkittua ja että lakia rikkoneet saadaan edesvastuuseen, sanoo Pulli palkinnosta kertovassa tiedotteessa.

Helsingin poliisilaitoksessa palkinto otettiin ilolla vastaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On selvää, että eläinsuojelurikosten tutkintaryhmä on odotettu ja tarvittu uudistus. Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta ryhmän perustamisesta. On hienoa aloittaa työt näin positiivisessa ilmapiirissä, sanoo eläimiin liittyviin rikoksiin keskittyvän ryhmän tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Temptation Island Suomi -sinkut Emma ja Jenna lupaavat hyvin kostean ja kiihkeän kauden: ”Kyllä siellä lippistä kudottiin”
   Viihde
  3. Formulalupaus Niko Kari sopimukseen F3-sarjan kärkitallin kanssa: ”Olen erittäin luottavainen”
   Formula 1
  4. Hollantiin siirtyvää Euroopan lääkevirastoa uhkaa jättilasku Lontoon tiloista – sopimus ulottuu vuoteen 2039
   Ulkomaat
  5. Keskustan varapuheenjohtaja Anne Bernerin lähdöstä: ”Kitkeryyttä olisi varmasti lieventänyt se, että ehdokkuudesta olisi kerrottu etukäteen”
   Kotimaa
  6. Kummelin sketsi päätyi FC Barcelonan julkaisuun – suurseura purki pettymystään sketsihahmon tuskalla
   Mestarien liiga
  7. Toinen vanhemmista pahoinpiteli pikkuvauvan hengenvaarallisesti – kumpikaan ei saa syytettä, koska varmuutta tekijästä ei saatu
   Kotimaa
  8. Sokkotestasimme 18 ja 239 euron kahvinkeittimessä valmistetun Juhla Mokan – toinen kahvi voitti lukemin 5–3
   Ajankohtaista
  9. Ystävä lähetti Jethro Rostedtille lomaparatiisista kuvan, joka sai kiinteistövälittäjän järkyttymään – paljastaa karun todellisuuden
   Viihde
  10. Kilpailu- ja kuluttajavirasto perää järeämpiä aseita pikavippifirmojen valvontaan: ”Keinot ovat 70-luvulta”
   Taloussanomat
  11. Tellervo Koivisto kukitti 100-vuotiaan lentopalloilijan – myös presidentti Mauno Koiviston pelipaita nostettiin kattoon
   Lentopallo
  12. Näytä lisää