Kotimaa

Raju ulosajo Haukiputaalla: Henkilöauto syöksyi hirviaidan läpi katolleen metsään

Julkaistu:

Liikenneonnettomuus
Paloesimiehen mukaan autossa olleet pääsivät omin voimin ulos.
Oulussa Pohjantiellä sattui hieman ennen kello kolmea sunnuntai-iltapäivällä auto-onnettomuus, kun pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistan kautta hirviaidan läpi ojaan Haukiputaan liittymän lähistöllä.

Paloesimies Pasi Määttä Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kertoo IS:lle, että tapahtumapaikalla on pelastuslaitoksen yksiköitä ja pelastusajoneuvoja, ja liikenne hidastuu alueella.


Määtän mukaan vielä ei ole tiedossa, miksi auto ajautui ojaan. Tapahtumapaikalta olevien kuvien perusteella auto päätyi rytäkässä katolleen mentyään läpi hirviaidasta.

Mahdollisista henkilövahingoista ei ollut vielä tarkkaa tietoa. Määttä kuitenkin kertoo, että autossa olleet pääsivät omin voimin ulos autosta, mutta ei pystynyt vahvistamaan, montako henkilöä autossa oli tapahtumahetkellä.


Paikalla olevan Ilta-Sanomien kuvaajan mukaan törmäys on ollut jälkien perusteella raju. Hänen tekemiensä havaintojen perusteella auto on Pohjantieltä suistuessaan rikkonut tienvarteen pystytetyn tiekyltin, läpäissyt hirviaidan ja kellahtanut katolleen metsään, jossa on tehty avohakkuita. Kuvaajan mukaan auto on murskana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Onnettomuuspaikalla on poliisin yksiköitä suorittamassa teknistä tutkintaa. Paikalle on tuotu myös koirapartio.