Kotimaa

Miestä iskettiin teräaseella puistossa Joensuussa – Tunnistatko epäiltyä tai hänen seurassaan liikkuneita tyttöjä?

Julkaistu:

Joensuulaismiestä lyötiin riidan yhteydessä teräaseella ylävartaloon.
Alle kolmekymppistä miestä iskettiin kahakan yhteydessä teräaseella Joensuun Vapaudenpuistossa kello 22.15.

Mies toimitettiin hoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan ja hänellä ei ole tällä hetkellä välitöntä hengenvaaraa.

Itä-Suomen poliisi kertoo, että paikalla oli muutamia silminnäkijöitä, mutta kukaan heistä ei tuntenut epäiltyä puukottajaa.

Silminnäkijähavaintojen mukaan tekijä on noin 180-senttinen laiha nuori mies. Hänellä oli päällään tumma tuulitakkimainen takki ja tummat verryttelyhousut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Miehellä oli huppu päässään ja tummansininen keskikokoinen reppu selässään.

Silminnäkijähavaintojen mukaan mies oli poistunut paikalta kahden tytön seurassa Joensuun kaupungintalon suuntaan.

Toisella tytöistä oli ollut päällään mustat polvista revenneet farkut. Tytöllä oli olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset ja hänellä oli päällään musta takki sekä tumma olalle heitettävä laukku. Toinen tyttö oli hoikka, noin 165-170 senttimetriä pitkä ja hänellä oli päällään tummat farkut. Molemmat tytöt näyttivät nuorilta, noin 17-18-vuotiailta.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapahtumasta sekä tekijän ja hänen seurassaan liikkuneiden tyttöjen henkilöllisyydestä. Poliisi kehottaa, että vanhemmat ilmoittaisivat ilmoittavat poliisille, mikäli heidän jälkikasvunsa osuu poliisin kuvailemiin tuntomerkkeihin.

Tekijän seurassa liikkuneita tyttöjä ei epäillä tässä vaiheessa mistään rikoksesta. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana asiaa tutkivan poliisin numeroon 0295455868.