Kotimaa

KSML: Hakkarainen kertoo saaneensa tappouhkauksia – aikoo salata osoitteensa turvallisuussyistä

Julkaistu:

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kertoo Keskisuomalaiselle saaneensa viimeisen vuoden aikana kaksi tappouhkausta.
Keskisuomalainen kertoo kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) aikovan salata uuden vuokra-asuntonsa osoitetiedot turvallisuussyistä. Hakkaraisen mukaan hän on saanut viimeisen vuoden aikana kaksi tappouhkausta sähköpostilla.

– Suomessa asuu satoja radikalisoituneita tyyppejä maan ääristä. Ei ole kauan aikaa, kun sain heiltä sähköpostin, että henki pois. Kun ne saavat vielä käsiinsä osoitteeni Helsingissä, niin ei sinne kovin mukavaa ole iltaisin kävellä, Hakkarainen totesi maanantaina Keskisuomalaiselle.

Keskisuomalaisen mukaan Hakkarainen arvioi saaneensa viestit radikalisoituneilta henkilöiltä, sillä allekirjoituksena on ollut arabialainen nimi Abdullah tai sen kaltainen.

Hakkarainen joutuu etsimään uuden asunnon Töölön saunasta nousseen kohun myötä. Helsingin rakennusvalvonta on esittänyt saunatilassa asumista lopettavaksi sakon uhalla, sillä tilaa ei ole tarkoitettu vakituiseen asumiseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Hakkaraisen sauna-asumista vaaditaan lopetettavaksi – Rakennusvalvonta esittää uhkasakkoa

Iltalehti kertoi viime viikolla, etteivät kansanedustajat Hakkarainen ja Ville Vähämäki (ps.) toistaiseksi saa korotettua kulukorvausta. Hakkarainen ja Vähämäki ovat saaneet kansanedustajan korotettua kulukorvausta Helsingistä vuokraamaansa saunatilaan ennen nousutta kohua.

Lue lisää: IL: Hakkarainen ja Vähämäki eivät toistaiseksi saa korotettua kulukorvausta