Kotimaa

Poliisi: Joukkotappelu Salon yössä – kyröläisnuori iski rengasraudalla takaraivoon

Julkaistu:

Poliisin mukaan kyröläisnuorukainen löi tuttavansa autosta haetulla rengasraudalla salolaismiestä takaraivoon. Lyönnin seurauksena uhri sai takaraivoonsa isohkon kuhmun.
Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo poliisipartion havainneen sunnuntaina aamuyöstä Salossa Turuntiellä meneillään olevan useamman henkilön välinen tappelu.

Paikan päällä poliisille ilmeni, että läheisessä ravintolassa oli syntynyt riitaa paikallisten ja ulkopaikkakuntalaisten, pääasiassa Kyröstä olevien, miesten seurueiden välillä. Paikalla oli toistakymmentä nuorta miestä.

– Riitely oli jatkunut myöhemmin ravintolan ulkopuolella, ja tässä yhteydessä oli paikalla tavattujen henkilöiden kertoman mukaan lyöty useampaa henkilöä, poliisi kertoo.

Tilanteen rauhoittamiseksi poliisi otti tilanteessa kaksi henkilöä kiinni. Tilanne pääsi kuitenkin kärjistymään uudelleen joukkotappeluksi vähän ennen kello neljää aamulla. Poliisin mukaan riitapukarit saatiin kuitenkin erotettua useamman poliisipartion voimin melko nopeasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Asiaa paikan päällä selvitettäessä ilmeni, että kyröläisnuorukainen oli lyönyt tuttavansa autosta haetulla rengasraudalla salolaismiestä takaraivoon. Lyönnin seurauksena uhri sai takaraivoonsa isohkon kuhmun; ensiapuhenkilöstön tarkistettua vamman mies pääsi lähtemään kotiin, poliisi selostaa tapahtumien kulkua.

Tilanteen jatkoselvittelyn yhteydessä poliisille tuli ilmi, että myös toista salolaisnuorukaista oli lyöty rengasraudalla. Poliisille ilmeni myös, että paimiolainen nuorimies oli lyönyt raudalla salolaisnuorukaista useamman kerran molempiin käsivarsiin.

Tapahtumien jälkiselvittelyn yhteydessä poliisi otti kiinni aiemmin kiinniotettujen lisäksi vielä kolme henkilöä.