Lisätietoa Padasjoen kuolonkolarista: 65-vuotias rattijuoppo ajautui vastaantulijoiden kaistalle kohtalokkain seurauksin - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Lisätietoa Padasjoen kuolonkolarista: 65-vuotias rattijuoppo ajautui vastaan­tulijoiden kaistalle kohtalokkain seurauksin

65-vuotiasta naista epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä vammantuottamuksesta.

23.7.2018 10:01

Padasjoen eteläpuolella Nyystölässä tapahtui kuolemaan ja kahteen loukkaantumiseen johtanut henkilöauton ja moottoripyörän kolari eilen sunnuntaina.

IS kertoi tapauksesta sunnuntaina.

Noin 55-vuotias moottoripyörän kuljettaja kuoli, kun henkilöauton kuljettaja kääntyi Nyystöläntieltä moottoripyörän eteen. Moottoripyörän kyydissä ollut 55-vuotias nainen loukkaantui ja hänet vietiin Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan lääkärihelikopterilla.

Henkilöauto oli tullut Nyystöläntietä ja kääntynyt oikealle, tielle 24 kohti Padasjokea. Auto oli ajautunut hitaalla vauhdilla vastaantulevien kaistalle moottoripyörän eteen. Moottoripyörä törmäsi henkilöauton etuosaan. Pyörä jäi törmäyspaikalle ja henkilöauto suistui ojaan.

Auton kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Naisella oli sivutieltä tullessaan ajosuunnassaan väistämisvelvollisuutta osoittava kärkikolmio.

Onnettomuus sattui noin kello 16.10.

Henkilöauton kuljettajaa, 65-vuotiasta naista, epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Auto kuljettanut nainen loukkaantui niin ikään onnettomuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?