Kotimaa

Osallistu Ilta-Sanomien kesäkilpailuun – voita jopa 457 euron risteilylahjakortti!

Julkaistu: , Päivitetty:

Kuvasitko trombin järvellä? Saitko videolle, kun kettu pomppi poikasineen tien yli? Tallensitko kännykkäkameralla maailman onnellisimman kalamiehen? Lähetä kuvasi tai videosi IS:n kilpailuun! Voit voittaa jopa 457 euron arvoisen risteily-hotelli-paketin.
Lähetä kuvasi tai videosi 19. elokuuta mennessä. Julkaisemme onnistuneita kuvia ja videoita pitkin kesää.

IS:n raati valitsee kesäkilpailuun lähetetyistä kuvista ja videoista 10 parasta. Lukijat pääsevät valitsemaan voittajan.

Voittaja saa palkinnoksi lahjakortin, joka sisältää Viking Linen risteily-hotelli-paketin kahdelle hengelle. Matkat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin taittuvat Viking XPRS:llä. Perillä yövytään Nordic Hotel Forumin Deluxe Double -huoneessa Tallinnan keskustassa. Lahjakortti sisältää menomatkalla brunssibuffetin ruokajuomineen ja paluumatkalla illallisbuffetin ruokajuomineen sekä hotelliaamiaiset.

Lahjakortti on voimassa 20. joulukuuta 2018 asti kaikkina viikonpäivinä. Paikkoja on rajoitetusti. Lahjakortin arvo on jopa 457 euroa riippuen matkustusajankohdasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuvan tai videon voit lähettää jollain seuraavista keinoista:

  1. Klikkaa tästä ja lähetä kuva tai video nettilomakkeella.
  2. Lähetä kuva MMS-viestinä numeroon 13456 (0,30 e / viesti).
  3. Videon voit lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen videot@is.fi.
Muista kirjoittaa kuvan tai videon oheen, että se on tarkoitettu kesäkilpailuun. Laita mukaan myös nimesi ja yhteystietosi. Ne jäävät vain toimituksen tietoon.

Lähettämällä kuvan tai videon vakuutat, että sinulla on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämääsi materiaaliin ja että sinulla on oikeus luovuttaa materiaali Ilta-Sanomille. Lisää ehdoista voit lukea täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt