Kotimaa

Helsingin Rautatientorille rahdattiin 300 tonnia hiekkaa – pois kuskaaminen ei onnistukaan maanantaina: ”Yllätti”

Julkaistu:

Huippukokous
Helsingin Rautatientorille rakennettiin viikonlopuksi Beach Volleyn eli rantalentiksen SM-kilpailuja varten valtava hiekkakenttä. Hiekkarekat eivät pääse purkamaan kenttää kisojen jälkeen maanantaina suurvaltajohtajien tapaamisen vuoksi.
300 tonnia hiekkaa odottaa Helsingin Rautatientorilla viikonloppuna järjestettäviä Beach Volleyn eli rantalentiksen SM-kisojen osakilpailuja. Hiekat oli määrä siirtää Hietaniemen uimarannalle Hietsuun kisojen jälkeen maanantaina. Purkutöitä joudutaan kuitenkin lykkäämään, sillä hiekkarekat eivät pääse liikkumaan kaupungin keskustassa vielä maanantaina Donald Trumpin ja Vladimir Putinin tapaamisen vuoksi.

– Hiekkarallia ei pystytä ajamaan maanantaina, joten kenttä täytyy purkaa tiistaina. Se yllätti hieman ja jouduimme uusia ratkaisuja keksimään. Onneksi kaikki toimijat ottaneet asian hienosti ja Helsingin kaupunki on ollut avustamassa, sanoo Hietsu Beach Volley Ry:n varapuheenjohtaja Jukka Hassinen.

Hassisen mukaan purkutöiden viivästymisen vuoksi jonkun on pidettävä katsomoa ja pelikenttää silmällä maanantaina, mutta muuta haittaa yllätyskäänteestä ei ole. Tiistaina hiekat ajetaan Hietaniemen uimarannalle.

– Teemme samalla Hietaniemen uimarannan hiekan parannustöitä. Tämä on parempilaatuista hiekkaa, joka tulee Hausjärven hiekkamontulta. Kun pehmeämpää ja kivettömämpää hiekkaa viedään Hietsuun, siellä on kivempi biitsiäkin pelailla, Hassinen kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suurvaltajohtajien tapaaminen saattaa aiheuttaa laajoja ja yllättäviä häiriöitä myös joukkoliikenteeseen sunnuntaina ja maanantaina, kertoo HSL.

ISTV lähettää kisat suorana lauantaina ja sunnuntaina: Beach Volley SM – Helsinki Open 2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt