Kotimaa

Kolmea ihmistä puukotettu yökerhossa Joensuussa – ”Koko tupakkakoppi oli veressä”

Julkaistu: , Päivitetty:

Rikos
Kolmea ihmistä on puukotettu yöllä ravintolassa Joensuussa. Poliisi etsii kahta 175–180-senttistä miestä.
Poliisin mukaan puukotukset tapahtuivat Joensuun keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Ilta-Sanomien tietojen mukaan puukotukset tapahtuivat Kauppakadulla sijaitsevassa yökerho Ilonassa ennen aamukolmea.

Puukotetut on kuljetettu sairaalaan. Poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että kaikki uhrit ovat saaneet vakavia vammoja.

Silminnäkijän mukaan poliisi saapui nopeasti paikalle ohjaamaan ihmisiä ulos yökerhosta. Valot laitettiin päälle, musiikki hiljennettiin ja ihmisiä kehotettiin poistumaan.

Poliisi etsii tekoon liittyen kahta miestä, jotka pakenivat paikalta. Molemmat ovat noin 175-180 cm pitkiä, toinen hoikka ja siilitukkainen, ja hänellä on valkoinen t-paita, farkkushortsit ja tennarit. Toinen etsitty on vähän tukevampi, hänellä on vihreä kauluspaita, lippalakki, tummat polvipituiset housut ja tennarit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisi pyytää soittamaan tiedot tuntomerkkeihin sopivista miehiin liittyvistä havainnoista hätänumeroon 112.

”Koko tupakkakoppi veressä”

Yökerhossa ystävänsä kanssa ollut silminnäkijä kertoo Ilta-Sanomille, että asiakkaat häädettiin ulos yökerhosta ennen aamukolmea.

– Olimme sisällä ravintolassa, kun tultiin sanomaan että täällä on puukottaja talossa, kaikki ulos, ravintolassa ollut nainen kuvailee.

– Meille sanottiin että 3-6 ihmistä on puukotettu ja että koko tupakkakoppi oli veressä.

Hän kertoo nähneensä itse verijälkiä yökerhon WC-tilojen luona ennen kuin joutui poistumaan.

– Verijälkiä oli sekä miesten että naisten vessoissa.

Poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin varhain aamulla, että tapahtumien kulku ja puukotusten motiivi ovat vielä epäselviä. Toistaiseksi tiedossa ei myöskään ole, tunsivatko uhrit ja poliisin etsimät henkilöt toisiaan.

Poliisin mukaan tapahtumista tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.

Olitko paikalla? Näitkö tilanteen? Kerro meille asiasta: uutiset@is.fi, 09 122 3420 tai WhatsAppissa 040 660 9019 tai täältä.