Ampumavälikohtaus Nurmeksessa: Kerrostalon pihalla ja rappukäytävässä useita laukauksia, poliisi pyytää vihjeitä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Ampumavälikohtaus Nurmeksessa: Kerrostalon pihalla ja rappukäytävässä useita laukauksia, poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi pyytää havaintoja ammuskelusta, joka sattui Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa sunnuntaina.

18.6.2018 9:56

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen kerrostalon pihalla uhkaavasti käyttäytyneestä seurueesta. Ilmoitus tuli sunnuntaina kello 16.55.

Rikoskomisario Simo Hämäläinen kertoo, että uhkauksia oli tavalla tai toisella tehostettu aseella. Vaikka partio oli paikalla nopeasti, poliisi ei kuitenkaan tavoittanut tekijöitä.

Pian tämän jälkeen poliisi sai samaan osoitteeseen uuden ilmoituksen, jonka mukaan kerrostalon pihalla ja rappukäytävässä on ammuttu useita laukauksia. Laukausten kohteena oli mies, joka ei kuitenkaan saanut osumia. Mies ei loukkaantunut.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä. Heidät otettiin kiinni toisella paikkakunnalla. Kiinniotettujen löytämiseksi tehtiin useita kotietsintöjä Nurmeksessa.

Se, liittyykö tapahtumiin vielä muita henkilöitä, on poliisin selvityksessä.

Tapahtumaa tutkitaan tapon yrityksenä, ampuma-aserikoksena ja laittomana uhkauksena.

Poliisi pyytää tapahtumapaikan lähistöltä havaintoja tapahtumista. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa suoraan rikostutkijalle puh: 050 5709 813 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi osoitteeseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?