Keski-ikäinen pariskunta lempi julkisesti pronssipatsaan juurella Turussa – silminnäkijä nappasi kuvan

Seksihellekausi korkattiin lauantaina Turussa. Silminnäkijä kertoo, ettei kukaan pahastunut tapahtuneesta.

Turun Borenpuistossa harrastettiin seksiä 1700 kiloa painavan pronssipatsaan juurella.

17.6.2018 14:21

Lauantain viilentyvässä kesäillassa lukija nappasi kuvan keski-ikäisestä pariskunnasta, joka harrasti sitä itseään Raimo Utriaisen Jäinen meri -patsaan juurella Turussa. Kesä, taide ja erotiikka kohtasivat Aurajoen rannalla.

On silti syytä huomauttaa, että sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta saattaa saada sakot tai enintään kuusi kuukautta vankeutta. Edellytyksenä on, että teko aiheuttaa pahennusta. Yleistä pahennusta ei kuitenkaan lasketa: Jos kukaan näkijöistä ei pahastu, rikoksen tunnusmerkistö ei toteudu.

Kuvan ottanut lukija kertoo, ettei hän pahastunut nähdessään julkisesti kutevan duon. Myöskään pariskunta ei pahastunut siitä, että heitä tuijotettiin.

– Katsoimme kaverini kanssa, että siellä on hommat käynnissä. Muutama muukin sen näki ja meni siitä poliisikin vierestä. Pariskunta vain hymyili takaisin, lukija selvittää tapahtumien kulkua.

Kun kuvaa katsoo tarkkaan, niin huomaa, että lempivällä pariskunnalla on eväänä puoli litraa Coca-Colaa, josta puolet on jo juotu. Nesteytys onkin seksihelteellä tärkeää.

Kuvaajan mielestä Aurajoen rannalla sattunut lemmentyö oli niin ajankohtainen, että siitä oli pakko lähettää kuva Ilta-Sanomiin.

– Juhannuskin on tulossa, joten ei muuta kuin juhannustaikoja tekemään, hän kannustaa.

Oletko ottanut kuuman kesäkuvan? Lähetä se IS:n Lukijan kuviin numeroon 13456, Whatsapp-numeroon 040-660 9019 tai täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?