Yksi pidätetty ampumisesta baarissa Kouvolassa – omistaja: ”Kaikki oli hyvin, sitten joku ampui aseella narikassa”

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

17.6.2018 14:08

Kouvolalaisessa ravintolassa ammuttiin pistoolilla perjantain ja lauantain välisenä yönä kello yhden aikoihin, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisi. Poliisi kertoo ottaneensa teosta kiinni suomalaisen nuorehkon miehen.

Brooklyn-baari-ravintola-yökerhon omistaja Krishna Kandel vahvistaa STT:lle, että ampuminen tapahtui hänen ravintolassaan.

– Kaikki oli hyvin, sitten joku mies ampui aseella narikassa, Kandel kuvailee.

Kandelin mielestä mies yritti pelotella jotakuta ravintolassa. Hän kertoo, että ravintolassa oli perjantai-iltana keikka, ja sen järjestäjät olivat narikassa, kun ampuminen tapahtui. Ravintolan Facebook-sivujen mukaan rap-keikalla esiintyi muun muassa Katkera-nimellä esiintyvä artisti.

Kandel kertoo, että ravintola suljettiin ampumisen jälkeen, mutta se oli auki normaalisti lauantaina.

Motiivi epäselvä

Rikoskomisario Jyrki Hännisen mukaan tapauksessa tutkitaan yhtä laukausta. On hyvin mahdollista, että tapahtumaan liittyy päihtymistä, Hänninen kertoo STT:lle.

– Yhtä henkilöä epäillään ja muita asianomistajia selvitellään, että montako ihmistä siellä on ollut, Hänninen kertoo.

Poliisi on aloittanut tapauksen tutkimisen viikonloppuna, mutta yksityiskohdat ovat vielä epäselviä. Hännisen mukaan tekijän motiivi on vielä avoinna.

– Tällaisissa tapauksissa pitää aina selvittää se, oliko se kohdistettu johonkin henkilöön, mikä on tietysti sitten vähän erilainen juttu jo, Hänninen toteaa.

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut tapahtumissa. Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?