Jari Sillanpäälle syyte huumausainerikoksesta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpäälle syyte huumausainerikoksesta

Samassa metamfetamiinia koskevassa vyyhdissä on syytteessä kaikkiaan 12 ihmistä.

Syyte on määrä käsitellä Helsingin käräjäoikeudessa elokuussa.­

7.6.2018 14:51 | Päivitetty 7.6.2018 15:39

Laulajatähti Jari Sillanpäätä vastaan on nostettu syyte huumausainerikoksesta. Samassa metamfetamiinia koskevassa vyyhdissä on syytteessä kaikkiaan 12 ihmistä. Osaa heistä syytetään törkeästä huumausainerikoksesta. Huumerikossyytteen saaneiden joukossa on myös Sillanpään miesystävä, virolainen Siim Bahmatsov.

Syyte on määrä käsitellä Helsingin käräjäoikeudessa elokuussa.

Sillanpää kertoi maaliskuussa hankkineensa sekä omaa käyttöään varten että juhlissa tarjottavaksi yhteensä 110 grammaa metamfetamiinia vuosina 2014–2017.

Lisäksi hän myönsi, että Tulli löysi hänen matkatavaroistaan alle yhden gramman verran metamfetamiinia, kun hän palasi Thaimaasta Suomeen.

Jari Sillanpää paljasti televisiohaastattelussaan maaliskuussa, että hänellä on ollut jo vuosia metamfetamiinia järjestänyt ”hovihankkija”. Sillanpää avautui huumerikosepäilystään Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman (EVS) haastattelussa MTV:llä.

Kärysi ratista syyskuussa 2017

Sillanpää kärysi ratista Helsingin keskustassa 12. syyskuuta 2017.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Sillanpään tammikuussa 50 päiväsakkoon rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta. Sillanpään tuloilla sakkosumma kohosi 23 790 euroon.

Sillanpää myönsi syyllisyytensä käräjäoikeudessa, joka käsitteli jutun kirjallisessa menettelyssä.

Moottoripyöräpoliisi pysäytti Helsingin keskustassa 12. syyskuuta 2017 liikenteessä oudosti ajaneen kuljettajan, joka paljastui suosituksi Sillanpääksi. Autosta löytyi 0,3 grammaa erittäin vahvaa metamfetamiinia ja lasipiippu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?