Kotimaa

Nuoret juhlivat koulujen päättymistä Turussa erittäin kosteasti – huonokuntoisimpia nosteltu rannalta ambulanssiin

Julkaistu:

Vakavammista henkilövahingoista ei toistaiseksi ole tietoa, mutta poliisi muistuttaa, että ambulanssikyyti on jo itsessään vakava paikka.
Koulujen päättäjäisten jatkojuhlinta on yltynyt paikoin riehakkaaksi usealla paikkakunnalla. Turussa nuorisoa on nosteltu rannalta ambulanssiin.

Vakavammista henkilövahingoista ei toistaiseksi ole tietoa, mutta poliisi muistuttaa, että ambulanssikyyti on jo itsessään vakava paikka.

– Nämä henkilöt ovat olleet semmoisessa kunnossa, ettei heitä pysty viemään kotiin tai selviämisasemalle, tähdentää komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisilaitoksen tilannekeskuksesta.

Nuorisoa on kokoontunut ainakin Turun Uittamon rantakallioille, Paimion Ankkalammelle, Littoisten hiekkarannalle ja Jäkärlän hiekkakuopalle. Poliisin mukaan näistä Uittamon kallioilla juhlahumu on erityisen vilkasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisi on varustautunut lakkiaisyöhön erityisvoimin. Tikka kertoo, että noin yhdeltä aamuyöllä poliisi selvitteli Uittamossa tappelutilannetta. Toistaiseksi tilannekeskuksessa ei ole tietoa tappelun laajuudesta.

Tikka kertoi, että poliisin yö alkoi vilkastua kello 20 jälkeen. Poliisi oli jo iltakymmeneen mennessä toimittanut Turun alueella toistakymmentä nuorta selviämisasemalle.

– Valvonta on ollut päällä koko illan.