Ennätyspotti lauantaina – somekoira Seppo arpoi mieleisensä lottorivin hauskalla tavalla

Perjantaina Eurojackpotissa on jaossa peräti 90 miljoonaa euroa. Lauantain Lotossa on kaikkien aikojen suurin potti eli 14,5 miljoonaa euroa. Somen suosikkikoiriin kuuluva Seppo-koira kokeili onneaan arpomalla oman Lotto-vihjerivinsä.

Shetlanninlammaskoira Seppo ilahduttaa Twitterissä ja Facebookissa, joissa kummassakin sillä oli yli 10 000 seuraajaa. Sepon omistaja Petteri Poukka perusti Sepolle oman Facebook-sivun reilut kuusi vuotta sitten omaksi ilokseen. Vähitellen Sepon suosio alkoi kiiriä, ja Sepon seikkailut alkoivat ilahduttaa muita.

– Monta kuukautta Sepolla oli yksi seuraaja eli minä. Hiljalleen seuraajia alkoi tulla lisää ja nyt seuraajia on jo aika paljon. Sepon Twitter-tilin perustin vuonna 2014 ja sinnekin on tullut viime vuosien aikana paljon seuraajia, Poukka kertoo.

Veikkaus pyysi Seppoa arpomaan oman kuvitteellisen Lotto-rivinsä. Pallot heitettiin kahdeksan kertaa ilmaan ja Seppo noukki kuonoonsa niistä mieleisensä.

Sepon vihjerivi ensi lauantain kaikkien aikojen Lotto-kierrokselle on: 4, 6, 11, 15, 25, 28 ja 32. Lisänumeroksi Seppo valikoi numeron 26.

IS selvitti, että tilastojen mukaan suomalaiset pelaavat kaikista vähiten Lotossa numeroa 40. Useimmin ruksitaan puolestaan ruutua 9.

Suurin syy 40:n karttamiseen on yksinkertainen. 40 palasi kupongille liki 36 vuoden tauon jälkeen vasta loppuvuodesta 2016, joten numeroa ei edes voi löytyä sinnikkäästi vuosikymmenestä toiseen samaa perinneriviä pelaavien kupongeilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?