Vapaana ollut koira hyökkäsi kuolettavasti toisen koiran kimppuun ravintola-alueella

Poliisi tutkii tapahtunutta.

Hernesaaren ranta on ravintola-alue eteläisessä Helsingissä.

18.5.2018 10:32

Vapaana ollut koira hyökkäsi toisen koiran kimppuun Hernesaaren rannan ravintola-alueella Helsingissä torstaina iltapäivällä.

Facebookissa paljon huomiota saaneen kirjoituksen mukaan pariskunta oli villakoiransa kanssa ollut etsimässä lounaspaikkaa, kun vapaana ravintola-alueella ollut koira hyökkäsi villakoiran kimppuun. Villakoira kuoli myöhemmin vammoihinsa. Sen päälle käynyt koira kuuluu ravintola-alueen työntekijälle.

Ravintolayhtiö Restamaxin liiketoimintajohtaja Paul Meli vahvistaa tapahtuneen.

– Tällainen tapaus on valitettavasti sattunut, ja olemme erittäin surullisia ja pahoillamme siitä, että näin on päässyt käymään.

Meli kertoo, että ravintola-alue on tällä hetkellä suljettuna ja sitä valmistellaan alkavaa kesäkautta varten. Alue aukeaa 2. kesäkuuta.

– Yksi meidän työntekijämme oli päästänyt koiransa vapaaksi, ja tämmöinen valitettava tapaus on sattunut. Koiran omistajahan vastaa oman koiransa tekemisistä, ja on vastoin meidän säädöksiämme, että koira olisi vapaana meidän alueellamme, oli Hernesaari auki tai kiinni.

Melin mukaan tapahtuma on käyty läpi työntekijän kanssa. Hän ei kommentoi julkisesti keskustelun sisältöä tai mahdollisia seuraamuksia työntekijälle.

Helsingin poliisista kerrotaan, että tapahtumasta on kirjattu torstaina iltapäivällä rikosilmoitus nimikkeellä järjestysrikkomus. Poliisi ei kyennyt vahvistamaan hyökkäyksen kohteeksi joutuneen koiran kohtaloa. Rikosnimike voi vielä muuttua.

Ilta-Sanomat ei ole tavoittanut koiran omistajia.

Hernesaaren Ranta on kesällä 2015 avattu tapahtuma- ja ravintola-alue.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?