Sarjakakkaaja iski jälleen uimahallin isossa altaassa Oulussa – ”Samaan aikaan ja samassa paikassa kuin viikko sitten” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Sarjakakkaaja iski jälleen uimahallin isossa altaassa Oulussa – ”Samaan aikaan ja samassa paikassa kuin viikko sitten”

Ulosteisku on jo neljäs peräkkäinen.

3.5.2018 13:20

Raksilan uimahallia riivaava sarjakakkaaja iski jälleen torstaiaamuna. Hallin isossa uima-altaassa havaittiin pökäleitä kello 9.40 ja allas tyhjennettiin. Ulosteisku on jo neljäs peräkkäinen.

– Henkilökunta havaitsi jätökset samaan aikaan ja samassa paikassa kuin viikko sitten. Allas tyhjennettiin ja liat korjattiin pois. Lisäsimme klooria ja nyt vedessä on tehokierto päällä. Harmittaa niin vietävästi, ohjauspalveluiden päällikkö Marko Savolainen Oulun kaupungin liikuntapalveluista harmittelee.

Ohjauspalveluiden päällikkö Marko Savolainen Oulun kaupungin liikuntapalveluista sanoo, että henkilökunta havaitsi jätökset samaan aikaan ja samassa paikassa kuin viikko sitten.

Kakkaajan jälkeen Raksilan ison altaan vesi joudutaan puhdistamaan perusteellisesti. Se tapahtuu shokkikloorauksen avulla.

Jätökset poistetaan ensin keskusvesi-imurilla ja klooripitoisuutta nostetaan tavanomaisesta 0,7 milligramman tasosta noin 2,0 milligrammaan litrassa. Altaassa on 3 000 kuutiota vettä.

Raksilan hallissa käy päivittäin noin 2000 asiakasta. Torstaisin altaissa on runsaasti koululaisia, jotka siirrettiin välittömästi pois vedestä. Loppupäivän vesijumpat peruttiin.

– Tässä asiassa ei oteta minkäänlaisia riskejä. Turvallisuus ennen kaikkea, huokaisee Savolainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?