Kirjoittiko Jungner mysteeri­hankkeesta jo viime vuonna? ”Tai sitten syntyy kokonaan uusi puolue”

Ex-kansanedustaja Mikael Jungner kirjoitti US:n blogissa viime marraskuussa muutospaineista, jotka kohdistuvat poliittiseen järjestelmään.

Entinen Sdp:n kansanedustaja Mikael Jungner on HS:n tietojen mukaan perustamassa uutta poliittista liikettä kansanedustaja Harry Harkimon (kok) kanssa.

19.4.2018 15:17

Sdp:n entisen puoluesihteerin ja kansanedustajan Mikael Jungnerin on julkisuudessa kerrottu olevan perustamassa uutta poliittista liikettä kansanedustaja Harry Harkimon (kok) kanssa.

Viime vuoden lopulla Sdp:stä eronnut Jungner arvioi viime marraskuussa Uuden Suomen blogissaan, että Suomeen voi syntyä uusi puolue. Viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtajana toimiva Jungner kirjoitti, että ”luovat yksilöt ja yritykset disruptoivat tekemisen”, jos julkisen vallan systeemi jähmettyy.

– Ei ole kuin ajan kysymys, kun tuo voima kanavoituu valtavirraksi. Joko puolueet uudistuvat tai sitten syntyy kokonaan uusi puolue. Itse alan kallistua jälkimmäisen vaihtoehdon kannalle, Jungner kirjoitti blogissa.

Jungnerin blogikirjoituksesta kirjoitti aiemmin tänään Uusi-Suomi.

Ilta-Sanomat kertoi ensimmäisenä keskiviikkona huhuista, joiden mukaan Harkimo olisi perustamassa uutta sotevastaista ryhmää. Harkimo vastasi Ilta-Sanomille kierrellen kysymykseen ryhmän perustamisesta.

Ilta-Sanomat kertoi keskiviikkona huhuista, joiden mukaan kansanedustaja Harry Harkimo (kok) olisi perustamassa uutta sotevastaista ryhmää

– En ole perustamassa omaa ryhmää. Enkä puoluetta – tai sen näkee sitten, jos joskus tulee jotain.

Helsingin Sanomat kertoi myöhemmin keskiviikkona, että Harkimo ja Jungner ovat perustamassa uutta poliittista liikettä Suomeen.

Entinen Sdp:n kansanedustaja Mikael Jungner on HS:n tietojen mukaan perustamassa uutta poliittista liikettä kansanedustaja Harry Harkimon (kok) kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?