Näin Jari Sillanpäälle metamfetamiinia myynyt ”hovihankkija” esittelee luksuselämäänsä: Matkoja, samppanjaa ja hienostohotelleja - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Näin Jari Sillanpäälle metamfetamiinia myynyt ”hovihankkija” esittelee luksuselämäänsä: Matkoja, samppanjaa ja hienostohotelleja

Helmikuussa vangittu 50-vuotias helsinkiläismies on esitellyt ylellistä elämäntyyliään sosiaalisessa mediassa. Miestä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä.

Vangitun miehen sosiaalisen median päivityksissä esiintyy muun muassa suurkaupunkeja ja samppanjaa.­

31.3.2018 14:22

Laulaja Jari Sillanpää paljasti torstai-iltana Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman televisiohaastattelussa, että hänellä on ollut jo vuosia meta-amfetamiinia järjestänyt ”hovihankkija”. IS:n tietojen mukaan myyjäksi epäilty on 50-vuotias helsinkiläismies, joka on ollut Sillanpään läheisen ystävän yhtiökumppani. Myyjäksi epäilty 50-vuotias on ollut vangittuna yli puolitoista kuukautta helmikuusta lähtien.

Sosiaalisen median julkaisuista päätellen miehellä ei ole ollut viime vuosina ainakaan pulaa rahasta. Mies on esitetellyt ylellistä elämänmenoaan sosiaalisessa mediassa. Kuvat kertovat matkoista muun muassa Euroopan ja muun maailman suurkaupunkeihin.

Mies on matkustellut paljon senkin perusteella, että hän iloitsee saavuttaneensa korkean tason lentoyhtiön bonusjärjestelmässä. Kyseiselle tasolle vaaditaan yli 70 lentoyhtiön tai sen kumppaniyhtiöiden reittilentoa.

Sosiaalisen median palveluun mies on tallentanut matkojen lisäksi kauniita ruoka-annoksia eri puolilta maailmaa. Yhdessä kuvassa hän kertoo nauttivansa samppanjaa hienostohotellin sviitissä. Kuvien perusteella epäilty on harrastanut luksushotelleissa majoittumisen lisäksi shoppailua merkkiliikkeissä ja taidegallerioita.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi 50-vuotiaan miehen epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä. Molempien rikosten epäillään jatkuneen vuodesta 2014 aina miehen kiinniottoon asti. Jari Sillanpäätä epäillään vain huumausainerikoksesta. Häntä ei epäillä lapsipornosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?