Mies hakkasi pysäköityjä autoja teräaseella S-marketin pihalla Mikkelissä – Poliisi ampui alaraajaan

Mikkelissä Rantakylän S-Marketin pihalla on tapahtunut välikohtaus.

28.3.2018 20:53

Mikkelissä Rantakylän S-Marketin pihalla on tapahtunut välikohtaus, jossa poliisi on ampunut veitsen kanssa riehunutta miestä.

Itä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Juha Paukkunen vahvistaa tapahtuneen Ilta-Sanomille, mutta ei vielä tässä vaiheessa kerro enempää.

– Tämän enempää en voi juuri sanoa, kun juuri saavuin laitokselle ja yritän selvittää tarkemmin, mitä on tapahtunut, Paukkunen sanoo.

Myöhemmin illalla poliisi tarkensi, että se sai hälytyksen noin kello 19.20 aikaan. Mies hakkasi teräaseella pysäköityjä autoja.

Paikalle mennyt poliisipartio käskytti aseistautunutta miestä, mutta hän ei luopunut teräaseesta.

Poliisi käytti tilanteessa vastarinnan murtamiseksi voimakeinoja. Lievempien voimakeinojen ollessa tehottomia, poliisi käytti ampuma-asetta.

Poliisimies ampui kohdehenkilöä alaraajaan ja hänet saatiin raudoitettua. Partio ryhtyi antamaan kohdehenkilölle ensiapua ja sairaankuljetus toimitti miehen sairaalahoitoon.

Koska poliisi käytti tilanteen yhteydessä ampuma-asetta vastarinnan murtamiseksi, tapauksen tutkinta hoidetaan Hämeen poliisilaitoksessa ja tutkinnanjohtajana toimii syyttäjä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?