Kotimaa

Domina kertoi sarjakuristajan uudesta käynnistä: ”Innostuksen vaiheessa hän nosti kädet solisluiden kohdalle”

Julkaistu:

Helsingin hovioikeus kuuli todistajana oululaista naista, jolta Michael Penttilä oli yrittänyt ostaa kuristamispalveluja.
Oulussa sadomasokistisia domina-seksipalveluja tarjoava nainen kertoi Helsingin hovioikeudessa, että sarjakuristajana tunnettu Michael Penttilä tuli hänen asiakkaakseen joulukuussa 2016. Penttilä oli tuolloin juuri vapautunut vankilasta.

Penttilä itse sanoo olleensa tuolloin Helsingissä.

Nainen kertoi tunnistaneensa Penttilän heti, kun tämä tuli hänen studioonsa. Tämä oli käynyt asiakkaana vuosia aiemmin ennen viimeisintä vankilatuomiotaan.

– Muistin heti, että edellisen kerran kun kävi, hän halusi toteuttaa kuristamisfantasiaa tai hengityksenrajoittamista. Neuvottelimme monta kertaa ja lopulta keskeytin session, koska en tee kuristamista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tämän jälkeenkin Penttilä oli pyrkinyt naisen asiakkaaksi kuristaminen mielessään, mutta hän torjui pyrkimykset.

Joulukuun 2016 käynnillä nainen sanoi tajunneensa Penttilän valehdelleen ensikertalaisuudestaan jo siitä, että tämä osasi omin neuvoin studion ovelle. Mitään kylttejä ulkopuolella ei ollut.

– Mietin miten kiemurtelen itseni tästä ulos.

Nainen piilotti varmuuden vuoksi pippurisuihkeen alushousuihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sessio sujui kuitenkin ongelmitta.

– Hän ei yrittänyt kuristamista. Jossain innostuksen vaiheessa hän nosti kädet solisluiden kohdalle. Silloin menin taaksepäin.

Naisen mukaan Penttilä oli pukeutunut lentäjäntakkiin, pipoon ja kirpputorilta ostettuihin aivan liian isoihin kiiltonahkakenkiin.

– Ajattelin, että hän oli tavallaan naamioitunut, etten tunnistaisi häntä.

Penttilää kuultiin oikeudessa ennen oululaisnaista. Penttilä on kotoisin Oulusta, mutta hän kiisti käyneensä kotikaupungissaan joulun ja uudenvuoden välillä kuten todistaja kertoi. Hän sanoi pysytelleensä tuolloin Helsingissä.

Penttilä myös kiisti käyttäneensä koskaan lentäjäntakkia tai pipoa.

– 80-luvun jälkeen en ole käyttänyt minkäänlaista päähinettä, vaikka olisi kuinka kova pakkanen.