Parikymppistä miestä epäillään raiskauksen yrityksestä sairaalassa Hämeenlinnassa – oli pukeutunut hoitajan vaatteisiin

Hoitajan vaatteisiin pukeutunut parikymppinen mies esitteli sukuelintään Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Hänet otettiin kiinni.

12.3.2018 13:15

Poliisi sai lauantaina 10.3. iltapäivästä ilmoituksen, että hoitajan vaatteisiin pukeutunut mies on esitellyt sukuelintään Hämeenlinnassa Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Mies on parikymppinen, eikä hän kuulunut hoitohenkilökuntaan.

– Tällä hetkellä emme voi kertoa, millainen aikaisempi rikostausta miehellä on, kommentoi rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Lalli Jylhä.

Sairaalan oma turvahenkilöstö otti miehen kiinni ennen poliisin saapumista paikalle. Mies vastusti kiinniottoa, ja kävi fyysisesti kiinni.

– Tapausta tutkitaan myös pahoinpitelynä, Jylhä kertoo.

Miestä kuulustellaan parhaillaan. Esitutkinnan perusteella häntä epäillään tässä vaiheessa raiskauksen yrityksestä, sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja pahoinpitelystä. Rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan kuluessa.

Mies on pidätetty ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi Kanta-Hämeen käräjäoikeudelle myöhemmin päätettävänä ajankohtana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?