Stockmann muutti nimensä naistenpäivän kunniaksi

Stockmannista tuli Stockwomann naistenpäivän kunniaksi torstaina.

Tavaratalo Stockmann on nyt Stockwomann.

8.3.2018 13:12 | Päivitetty 8.3.2018 13:44

– Stockwomann on kunnianosoitus upeille ja tyylikkäille naisille, joita meillä on ollut ilo palvella jo yli 155 vuotta. Haluamme tällä kampanjalla rohkaista kaikenikäisiä ja -tyylisiä asiakkaitamme ennakkoluulottomasti ravistelemaan omia pukeutumistottumuksiaan ja kokeilemaan rohkeasti myös uusia tyylejä, kertoo Stockmannin tavaratalotoimintojen johtaja Maiju Niskanen tiedotteessa.

– Erittäin loistava tämä uusi nimi. Mielestäni kova veto tähän asti melko konservatiiviselta Stockmannilta. Muistuttaa hienolla tavalla naistenpäivästä, sanoo Stockwomannin ulkopuolella seisova Meri.

Tavaratalon edessä käy kuhina. Monet ohikulkevat ihmiset kaivavat puhelimiaan esille ottaakseen kuvia tavaratalon uudesta nimestä.

– Mielestäni kiva, uusi ja moderni tapa muistuttaa naistenpäivästä. Ruusujen jakaminen on jo nähty. Hieno juttu että Stockmann teki näin. Nimen voisi jättää pariksi päiväksi tällaiseksi, sanoo uutta nimikylttiä ihastellut Sofia.

Stockwomann-kampanja näkyy tavarataloissa kahden kuukauden ajan.

Tempaus saa kiitosta myös vastakkaiselta sukupuolelta.

– Hauska nähdä, että joku keksii tällaista. Muistuttaa kyllä tänään vietettävästä naistenpäivästä. Olen silti sitä mieltä, että jokaisen päivän pitäisi olla naistenpäivä, kommentoi tavaratalon ohi kulkeva Christian.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?