TUI:n kovan onnen lento Kap Verdelle myöhästyi entisestään – merkittävä osa matkustajista on jo perunut matkan

Julkaistu:

Matkatoimisto TUI:n suora lento Vaasasta Kap Verdeen on jälleen vastatuulessa, kun Isosta-Britanniasta tulevat koneet ovat myöhässä.
Matkatoimisto TUI:n lento Kap Verdeen on jälleen viivästynyt. Vuoron piti lähteä Vaasan lehtokentältä yli 30 tunnin viivästyksen jälkeen kello 15 kahdella pienemmällä lentokoneella, mutta toisin kävi.

– Lento lähtee tänään arvioidusti klo 16.30, sillä meidän kahden lentokoneemme lähtö on viivästynyt Englannista. Syytä viivästykseen ei tällä hetkellä tiedetä, kertoo TUI:n PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen IS:lle

Vaasasta Kap Verdeen matkalla ollut suora lento on kokenut kaikkia mahdollisia vastoinkäymisiä. Ensimmäinen kone jäi Helsinkiin korjattavaksi laitevian takia. Toinen Tukholmasta lennätetty kone odotutti matkustajia yli 11 tuntia. Koneessa ilmeni laitevika jo nousuvaiheessa ja lentokone joutui palaamaan takaisin Vaasan lentokentälle. IS:n haastattelema matkustaja Paavo Kokko kertoi, että ”Moottorista kuului koneen nousuvaiheessa paukuntaa ja pellit saivat kovia iskuja.”

Koska matkaan lähtö on viivästynyt yli 30 tuntia, Kap Verdelle lähtijät saavat halutessaan perua matkan ja matkahinta palautetaan heille. Myös matkalle lähteville maksetaan Pajusen mukaan hyvitystä viivästymisestä, uutisoi STT.

Merkittävä osa lennon 328 asiakkaasta onkin perunut matkansa.

– Viimeisen 24 tunnin aikana kuusikymmentä asiakasta on perunut matkansa, Pajunen kertoo IS:lle.

Tiistain lentovuoron peruuntumisen vuoksi matkustajia jäi jumiin myös reitin toiseen päähän, Kap Verden Salin saarelle. He pääsevät Pajusen mukaan Suomeen samoilla kahdella koneella, joilla Vaasan peruuntuneen lennon matkustajat lentävät Afrikan rannikkosaarille. Paluulennot saapuvat Salin saarelta Helsinkiin, eivät Vaasaan, kertoo STT.