Kotimaa

Pommiuhkaus toimistorakennukseen Espoossa – rakennus evakuoitu

Julkaistu: , Päivitetty:

Espoo
Poliisi tyhjensi Espoon Keilaranta 12:ssa sijaitsevan toimistorakennuksen torstaiaamulla. Syynä oli se, rakennukseen kohdistui uhkaava viesti.
Poliisi tyhjensi rakennuksen ”varotoimena”.

Tilanne ei vaikuta alueen muihin rakennuksiin tai siellä liikkuviin. Pommiuhkaus kohdistui rakennukseen, jossa sijaitsee Bayerin toimistotiloja. Ilta-Sanomien tietojen mukaan pommiuhkaus rakennukseen tuli sähköpostiviestillä aamulla.

– On tullut uhkaava viesti, jonka perusteella poliisi on päättänyt tutkia tilannetta tarkemmin, sanoo Bayer Oy:n toimitusjohtaja Peter Essen.

Poliisi kehotti Bayeria evakuoimaan henkilökuntansa rakennuksesta kahdeksan jälkeen aamulla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Essen sanoo, että koko Bayerin henkilökunta on saatu evakuoitua turvallisesti rakennuksesta. Poliisin mukaan myös kaikki muut henkilöt on evakuoitu rakennuksesta.

Poliisi kertoi 11 maissa torstaiaamupäivällä, että tilanne Keilarannassa jatkuu, mutta sen kestoa ei pystytä tarkemmin arvioimaan. Poliisi tekee rakennuksessa yhä tarkistuksia.

– Tutkinnallisista syistä emme voi kertoa viestin sisällöstä tai sen lähettäjästä mitään tietoja. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin ja viimeistään siinä vaiheessa, kun tilanne Keilarannassa on ohi, poliisi kertoo.