Pommiuhkaus tyhjensi matkustajakoneen Helsinki-Vantaan lentokentällä

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan Tukholmaan lähdössä ollut lento peruttiin ja tyhjennettiin matkustajista ja matkatavaroista tänään iltapäivällä. Poliisin mukaan koneesta ei löytynyt mitään pommiin viittaavaa.

Nimetön pommiuhkaus johti poliisioperaatioon Helsinki-Vantaan lentoasemalla tänään lauantaina.

10.2.2018 16:16

Helsinki–Vantaalta Tukholmaan lähdössä ollut lento peruttiin lauantaina iltapäivällä.

Ilta-Sanomiin yhteyttä ottaneen lukijan mukaan kaikki matkustajat ja matkatavarat vietiin ulos koneesta. Lisäksi paikalla oli silminnäkijän mukaan useita poliisiautoja.

Finavian viestinnän mukaan Helsinki-Vantaan lentokentällä on ollut meneillään poliisivetoinen operaatio, johon liittyy lentoyhtiö SAS:n kone.

– Nimetön pommiuhkaus tuli iltapäivällä. Kone on tarkastettu, eikä sieltä tehty mitään löydöksiä, kerrotaan Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksesta IS:lle.

Tilannekeskuksesta vahvistetaan myös, että kyseessä oli SAS:n kone ja että tarkastuksen yhteydessä kone on tyhjennetty matkustajista, henkilökunnasta ja matkatavaroista.

Oletko paikalla? Ota yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen uutiset@iltasanomat.fi tai puhelimitse numeroon 09 122 3420. Lähetä kuva tai video osoiteeseen kuvat@is.fi tai tekstiviestitse numeroon 13456.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?