41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa mukana ollutta ex-ministeri Suvi Lindéniä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa mukana ollutta ex-ministeri Suvi Lindéniä

41-vuotias suomalainen liikemies löytyi menehtyneenä hotellihuoneesta Ugandan Kampalassa. Matkaseurueeseen kuului ex-ministeri Suvi Lindén.

Suomalainen liikemies kuoli Ugandan Kampalassa maanantaina. Kuolinsyyksi epäillään sairauskohtausta.

10.2.2018 14:18

Suomalainen liikemies on menehtynyt Ugandan Kampalassa alkuviikolla. IS:n tietojen mukaan hän kuoli sairauskohtaukseen. Ugandalaislehden mukaan matkaseurueeseen kuului entinen ministeri Suvi Lindén (kok). Lindén vahvistaa tiedon mukanaolostaan IS:lle.

IS:n tietojen mukaan mies menehtyi hotellissa maanantai-iltana, ja hänet löydettiin tiistaina.

Mies oli Kampalassa liikematkalla. Suvi Lindén kohteliaasti kieltäytyi kommentoimasta kuolemaa enempää, mutta halusi ilmaista syvän osanottonsa perheen suruun.

Menehtynyt liikemies oli 41-vuotias, perheellinen ja kestävyysurheilun harrastaja. Mies on aiemmin ollut ehdolla kunnallisvaaleissa. Tiedon Suomen kansalaisen kuolemasta IS:lle vahvisti myös ulkoministeriö perjantaina.

Oululainen Lindén toimi kokoomuksen kansanedustajana vuosina 1995–2011. Hän on toiminut urallaan sekä kulttuuri- että viestintäministerinä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?