Vanhustentalon hissi ollut rikki jo viikon – pyörätuolilla liikkuva Riitta ei pääse asioille neloskerroksesta: ”Jouduin pyytämään apua palomiehiltä”

Kiinteistöpäällikkö pahoittelee tilannetta ja tekee parhaansa, jotta nelikerroksisen talon hissi saadaan korjattua.

Järvenpään Mestariasunnot OY:n kiinteistöpäällikkö Kai Teva myöntää, että tilanne on hankala.

Monen ikääntyvän unelma on asua hissitalossa kerrostaloasunnossa palvelujen lähellä. Järvenpäässä, Keski-Uudellamaalla monen vanhuksen unelma hyvästä asumisesta uhkaa haihtua hissiongelmien vuoksi.

Järvenpäässä vanhusten talossa Jampan kaupunginosassa asuva Riitta Reijonen on huolissaan siitä, miten hän pääsee neljännen kerroksen asunnostaan asioille, kun talon hissi on ollut rikki jo viikon.

– Tulin syömästä viikko sitten perjantaina ja hissi oli rikki. Käytän pyörätuolia ja jouduin siksi pyytämään apua palomiehiltä, että pääsin asuntooni. Kysehän on talosta, jossa asuu vanhuksia ja tilanne on hankala meille asukkaille ja hoitajille, hän kertoo.

Reijonen toivoo tilanteeseen pikaista parannusta eli sitä, että Jampankaarella olevan talon hissi korjataan.

– Hoitajien voimat eivät varmaan riitä kantamaan meitä alakertaan, hän sanoo.

Kiinteistöpäällikkö: Tilanne on hankala asukkaille

– Jampankaaren nelikerroksisen kerrostalon hissi on ollut todella rikki noin viikon. Tilanne on hankala asukkaille, varsinkin kun kyse on talosta, jossa asuu pääosin vanhuksia, Järvenpään Mestariasunnot OY:n kiinteistöpäällikkö Kai Teva kertoo.

– Nyt voi kulkea vain portaikkoa pitkin, mutta eihän se onnistu kaikilta, mikä on valitettavaa. Saimme vihdoin tänään tiedon, että tarvittava osa oli tullut Keski-Euroopasta lentorahtina, mutta pian kävi ilmi, että vika onkin jossain muualla, joten korjaus jatkuu vielä, hän pahoittelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?