Kotimaa

Rikkihappoa kuljettanut säiliöauto kaatui valtatie 2:lle – tie auki aikaisintaan kello 20

Julkaistu:

Liikenneonnettomuus
Pelastuslaitos: Haposta ei isoa vaaraa ympäristölle.
Porissa valtatie kahden katkaisseen rikkihappovuodon raivaustyöt jatkuvat. Pelastuslaitos arvioi, että tie saadaan avattua liikenteelle aikaisintaan iltakahdeksalta.

Rikkihappoa kuljettanut säiliöauto kaatui aamupäivällä Honkaluodon sillan kohdalla Porin keskustasta etelään. Autoilijoille on käytössä kiertotie.

Palomestari Tero Järvelän mukaan rikkihappoa ehti vuotaa rekasta satoja litroja. Hän arvioi, että haitta ympäristölle on melko pieni. Syynä on se, että maa on jäässä ja suurin osa haposta päätyi tielle, joten sitä on helpompi torjua.

Säiliörekan kuljettaja loukkaantui Järvelän mukaan turmassa lievästi.
Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Ristomatti Hakolan kisa päättyi epäonnisesti Davosissa – manasi Ylellä: ”Harmittaa tulla viikoksi Sveitsiin ja hiihtää 150 metriä”
  Maastohiihto
 3. 90-luvun jättihitti Save Tonight soi taukoamatta radiossa, sitten laulaja katosi äkisti julkisuudesta – kertoo nyt miksi: ”Se oli oma valintani”
  Musiikki
 4. Suora lähetys pudotuspeleistä: Kuka voittaa NHL-pelin SM-kisat?
  Esports
 5. Viime vuoden mestarit ulkona – ennakkosuosikit loistivat IS Cupin lohkovaiheessa
  Esports
 6. Lapissa on käynnissä täysin poikkeuksellinen veturin pelastaminen – katso kuvat: sadan tonnin jätti tukkii radan jo neljättä päivää
  Kotimaa
 7. Suomen sotilastiedustelun synnyn taustalla agenttitarina – ”Näkymättömällä musteella kirjoitettuja ilmoituksia peiteosoitteisiin ”
  Kotimaa
 8. Teron surullinen kysymys sai Vuokonkin havahtumaan parisuhteen tilaan – pelastivat liittonsa pienillä keinoilla
  Seksi & Parisuhde
 9. Hedelmöitys­hoitojen avulla on syntynyt pohjoisessa jo tuhansia lapsia – laboratoriossa toteutuvat lapsettomien unelmat
  Oulun seutu
 10. Asiantuntija: Sähkö­auto ei ole välttämättä ekoteko – valmistus kuluttaa ”todella paljon enemmän” energiaa kuin perinteisen auton
  Taloussanomat
 11. Tässä ovat Miss Universum -kisojen ylivoimaiset ennakkosuosikit – 18-vuotias kuvankaunis sometähti nousi suureen suosioon: Instagramissa näyttäviä kuvia
  Viihde
 12. Näytä lisää