Teuvo Hakkarainen pyytää anteeksi – aikoo hakea apua päästäkseen eroon alkoholista - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Teuvo Hakkarainen pyytää anteeksi – aikoo hakea apua päästäkseen eroon alkoholista

Julkaistu: 18.12.2017 22:59

Edustajakollegansa päälle käynyt kansanedustaja Teuvo Hakkarainen myöntää Facebookissa, että hänen on päästävä kokonaan irti alkoholista.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) kävi silminnäkijöiden mukaan torstaina puoliltaöin eduskunnan kuppilassa käsiksi edustajakollegaansa Veera Ruohoon (kok). Hakkarainen pahoittelee asiaa tuoreessa päivityksessä Facebook-sivuillaan.

– Olen satuttanut kansanedustaja Veera Ruohoa ja loukannut häntä. Tuo ei tietenkään ole ollut tarkoitukseni, mutta humalapäissäni teen typeryyksiä enkä osaa hallita voimiani. Anteeksi vielä kerran, Hakkarainen kirjoittaa.

Hakkarainen myöntää avoimesti, ettei viina sovi hänelle – ”tipan tippaa”, ja että hänen on päästävä siitä kokonaan eroon.

– Puoli vuotta saattaa mennä vesilinjalla, mutta paineet purkautuvat juuri ennen istuntotaukoa. Eduskuntatyön olen onneksi hoitanut hyvin. Tällainen käytös ei ole hyväksyttävää millään muotoa, Hakkarainen myöntää.

Välikohtaus sattui päivänä, jona eduskunta keskusteli alkoholilainsäädännöstä ja toisaalla eduskuntatalossa juhlittiin kolmen puolueen pikkujouluja. Hakkarainen kertoo Facebookissa menettäneensä itsekin liikaa alkoholiongelmansa vuoksi.

– Ainoa ratkaisu on päästä irti alkoholista. Omin voimin se ei onnistu, joten haen siihen apua. Haluan hoitaa työni kunnialla, Hakkarainen päättää päivityksensä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?