AL: Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten huoneeseen pikku­jouluissa – heitteli juomia ja käyttäytyi aggressiivisesti - Kotimaa - Ilta-Sanomat

AL: Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten huoneeseen pikku­jouluissa – heitteli juomia ja käyttäytyi aggressiivisesti

Julkaistu: 18.12.2017 18:14, Päivitetty 18.12.2017 20:24

Aamulehden mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen eduskunnan pikkujouluissa perjantain vastaisena yönä.

Aamulehden silminnäkijäkertomusten mukaan Hakkarainen käyttäytyi aggressiivisesti ja uhkaavasti työministeri Jari Lindströmiä (sin.) kohtaan. Hakkarainen myös heitteli sinisten ryhmähuoneessa olleita alkoholijuomia lattialle.

Lindström oli yrittänyt puhumalla rauhoitella Hakkaraista, mutta joutui silminnäkijäkuvausten mukaan perääntymään tilanteesta, jotta hänen ja Hakkaraisen välille ei olisi syntynyt käsirysyä.

Hakkarainen pyysi myöhemmin Facebookissa tapahtunutta anteeksi. Hän myönsi käyttäytyneensä sopimattomasti kansanedustajakollegaansa kohtaan.

Työministeri Lindström kiisti Iltalehdelle, että Hakkarainen olisi haastanut käsirysyyn pikkujouluissa.

– Tuohan ei pidä osaltani paikkaansa, koska en ole tuollaista nähnyt enkä siitä mitään tiedä, Lindström kommentoi lehdelle.

Aiemmin Aamulehti kertoi, että Lindström olisi pyytänyt Hakkaraista poistumaan huoneesta. Lindström kuitenkin twiittasi maanantai-iltana, ettei ollut poistamassa ”yhtään ketään yhtään mistään”.

Ilta-Sanomat ei maanantaina alkuillasta tavoittanut Hakkaraista kommentoimaan asiaa.

Juttua päivitetty 18.12.2017 klo 20.21: Lisätty Lindströmin kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?