Kotimaa

Liikenne kulkee taas Kehä I:n nokkakolarin jälkeen – loukkaantunut kuljettaja käveli omin jaloin ambulanssiin

Julkaistu:

Liikenneonnettomuus
Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajaa rattijuopumuksesta.
Helsingissä Kehä I:n liikenne idän suuntaan oli Pukinmäen kohdalla kokonaan poikki vakavan liikenneonnettomuuden – henkilöauton ja rekan nokkakolarin – takia.
  • Otsikon alla olevalla videolla kuvaa kolaripaikalta.
Ilmoitus onnettomuudesta tuli sunnuntaiaamuna hieman ennen puolta kuutta. Puolen päivän aikoihin poliisi tiedotti molempien kaistojen olevan taas käytössä.

Rikoskomisario Juha Holopainen Helsingin poliisilaitokselta kertoo Ilta-Sanomille, että henkilöauton kuljettajaa epäillään muun muassa rattijuopumuksesta. Keski-ikäinen mies pakeni poliisia.


– Toistaiseksi meillä on tieto, että hän ei ole pysähtynyt poliisin antamista merkeistä ja ajanut sen jälkeen paikka paikoin kovalla nopeudella. Lopulta hän tuli Kehä I:llä vastakkaisen liikenteen ajoradalle ja törmäsi. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, miksi hän on näin menetellyt, Holopainen sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Holopaisen mukaan mies loukkaantui onnettomuudessa, mutta ilmeisesti hänen saamansa vammat jäivät lieviksi.

– Vammojen laatua en tiedä, mutta hänet on kuljetettu sairaalahoitoon. Sellainen tieto on, että hän siirtyi ambulanssiin omin voimin. Muita loukkaantuneita ei tietääkseni ole, komisario kertoo.


Holopaisen mukaan rekan siirtäminen viivästyttää työtä, jonka lisäksi rekasta on valunut maahan dieselöljyä, jota joudutaan puhdistamaan pois.

– Kaikista eniten viivästyttää rekan siirto, koska siihen tarvitaan niin järeää kalustoa. Työt valmistuvat viimeistään keskipäivään mennessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hieman ennen kello kahtatoista poliisi tiedotti Twitterissä, että molemmat kaistat itään ovat taas käytössä.
Juttua päivitetty kello 11.59. Molemmat kaistat itään ovat nyt käytössä.