Kotimaa

Lehdet: Maalahdessa kuolleiden jalka­palloilijoiden auto ohjattiin ehkä tarkoituksella rekan eteen

Julkaistu:

Ilkan ja Pohjalaisen mukaan poliisi tutkii Pohjanmaalla sattunutta kuolonkolaria törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja tappona.
Ilta-Sanomat uutisoi kahden Närpes Kraft -jalkapallojoukkueen pelaajan menehtyneen keskiviikkona auto-onnettomuudessa. Ilkka ja Pohjalainen uutisoivat poliisin epäilevän, että henkilöauton kuljettaja ajoi nokkakolarin tahallaan.

Tiedossa on, että auto ajautui suoralla tiellä vastaan tulleen kuorma-auton keulaan. Molemmat miehet kuolivat välittömästi. Autossa ei ollut muita henkilöitä kuljettajan ja matkustajan lisäksi.

Onnettomuus tapahtui Maalahdessa varhain itsenäisyyspäivän aamuna ennen kello kuutta. Tarkka onnettomuuspaikka sijaitsi valtatie 8:lla noin 35 kilometrin päässä miesten kotikunnasta Närpiöstä.

Ilkka kertoo kuolonuhrien syntyneen vuonna 1987 ja 1997. Lehden mukaan poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja tappona.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Miesten oli määrä pelata sunnuntaina futsal-ottelussa Vaasassa. Ottelun tuotot aiotaan ohjata onnettomuudessa menehtyneiden omaisille.