Kotimaa

16-vuotiaan tytön taposta epäiltyä miestä kuultu – poliisi selvittää myös muiden henkilöiden osuutta

Julkaistu: , Päivitetty:

Keravan keskustasta löytyi varhain keskiviikkoaamulla 16-vuotiaan tytön ruumis. Poliisi on tapauksen yksityiskohtaisista tiedoista vaitonainen.
Itsenäisyyspäivän vietto sai ikävän lähdön Keravalla keskiviikkoaamulla.

Poliisi sai tiedon, jonka mukaan kerrostaloasunnon pihamaalla makasi 16-vuotiaan keravalaistytön ruumis. Poliisin mukaan vainajassa oli ulkoisen väkivallan merkkejä.

Asiasta ilmoitti ulkopuolinen henkilö puoli kahdeksan aikoihin aamulla. Teon epäillään tapahtuneen kerrostaloasunnossa.

– Selvitämme sitä, kuinka monta henkilöä siellä asunnossa on ollut, ja missä tämä teko tosiasiassa on tapahtunut, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen kertoo Itä-Uudenmaan poliisista Ilta-Sanomille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisi otti saman päivän aikana teosta epäillyn, vuonna 1986 syntyneen keravalaismiehen kiinni. Pääepäiltyä on kuultu, ja hän on kertonut oman näkemyksensä tapahtumien kulutusta. Hänellä on aiempaa rikostaustaa.

Mies ja uhri tunsivat toisensa tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin ”jollakin tasolla”.

– Kyllä he toisensa tunsivat ainakin jollakin tasolla, mutta tarkempaa tietoa meillä ei vielä ole, Hyvärinen sanoo.

Poliisi selvittää myös muiden henkilöiden osuutta asiaan. Poliisi on kuulustellut useita nuoria henkilöitä. Pääepäillyn lisäksi epäiltyjen asemassa on ollut muitakin henkilöitä.

Poliisi tutkii asiaa tappona. Poliisin esitutkinta on niin pahasti kesken, ettei se tiedota asiasta enempää. Poliisi selvittää esimerkiksi sitä, liittyvätkö tekoon alkoholi tai huumeet.