Vasemmistoliiton Honkasalo kertoo saamastaan seksuaalisväritteisestä törkypostista – pitää syynä Halla-ahon kirjoitusta

Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu Veronika Honkasalo kertoo saaneensa suuren määrän törkyviestejä.

Veronika Honkasalo.

22.11.2017 4:26

Asiasta Twitter-tilillään maanantai-iltana kertonut Honkasalo julkaisi tilillään vastauksen viestien lähettäjille.

– Te kymmenet miehet, jotka olette lähetelleet seksuaalisväritteisiä väkivaltafantasioitanne H-a:n innoittamina: Metodi ei toimi! En vaikene. Sen sijaan se saa minut seisomaan entistä vankemmin ihmisoikeuksien ja rakkauden puolella!, Honkasalo kirjoittaa.

Viestissään hän viittaa toiseen helsinkiläisvaltuutettuun sekä perussuomalaisten puheenjohtajaan ja euroedustajaan Jussi Halla-ahoon, joka kirjoitti maanantaina Facebook-sivullaan Helsingin kaupunginhallituksen esityksestä tarjota terveys- ja majoituspalveluja kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneille maahanmuuttajille. Halla-aho mainitsi aloitteen olleen alun perin Honkasalon tekemä, ja arvosteli kaupunginhallituksen tuhoavan sen myötä ulkomaalaislainsäädännön ja turvapaikkamenettelyn uskottavuutta.

– Aikooko maan hallitus lainsäädännöllisin tai muin keinoin puuttua siihen, että maan pääkaupunki houkuttelee kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneita ihmisiä jäämään maahan ja siten sabotoi hallituksen tavoitetta saada laittomasti maassa oleskelevat poistumaan maasta?, Halla-aho kysyi kirjoituksessaan.

Päivityksen alle oli tiistaihin mennessä kertynyt jo lähes parisataa kommenttia, joista monissa arvosteltiin Honkasaloa ja vasemmistoa kovasanaisesti.

Twitterissä Honkasalo taas on kerännyt myös paljon kiitosta ja kannustusta saamastaan palautteesta kerrottuaan. Muun muassa Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kiittelee Honkasaloa ”hienosta työstä”.

Te kymmenet miehet, jotka olette lähetelleet seksuaalisväritteisiä väkivaltafantasioitanne H-a:n innoittamina: Metodi ei toimi! En vaikene. Sen sijaan se saa minut seisomaan entistä vankemmin ihmisoikeuksien ja rakkauden puolella! pic.twitter.com/KTmnAWcyXP— Veronika Honkasalo (@veronikahonka) November 21, 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?